TULTA! NETTIRAAMATTUKOULU
www.tulta.net | seppo(piste)valimaki(at)kolumbus(piste)fi

ALKUUN | ILMOITTAUDU | OPETUS | KOKOUKSIA | RUKOUSPYYNNÖT | KYS/VAST | HERÄTYKSESTÄ | PELASTUS

4/1999

JUMALA ON HYVÄ!

1. JEESUKSEN RAKKAUS ON TODELLISTA!
2. SISÄLLE ISÄN RAKKAUTEEN
3. IHMEITÄ!!
4. KULTAKUUME HENDERSONVILLE'SSÄ
5. JUMALAN KULTA ISKEE HOBARTIIN
6. JUMALAN "YHTÄKKISET"


SISÄLLYSLUETTELO | EDELLINEN | SEURAAVA | TULTA!-SIVUT ALKUUN

1. JEESUKSEN RAKKAUS ON TODELLISTA!

Omassa elämässäni on ollut monia tilanteita ja kokemuksia, joista johtuvia vammoja ja vaikeuksia Jeesus on ihmeellisesti parantanut erityisesti viimeisten vuosien aikana vaikuttaneen Pyhän Hengen uudistuksen aikana. En tiedä, kuinka syvälle sieluuni ja sydämeeni Hänen kosketuksensa tulee vielä menemään, mutta ihmeellistä ja siunattua se on joka kerta.

Eilen hiljennyin määrättyjen asioitteni kanssa. Olin juuri lukenut erään kirjan, joka herätti minua tutkimaan omaa sydäntäni Herran edessä. Tunnustin ja luovutin sisimmästäni Pyhän Hengen osoittamia asioita Jeesukselle, ja halusin antautua uudelleen Hänelle. Samalla kun henkeni rukoili, elin ilmestyksessä läpi muutamia kokemuksia varhaisimmasta lapsuudestani, joista johtuva pelko ja turvattomuus vielä vaivasi sieluani. Yhtäkkiä koin ilmestyksessä, kuinka Jeesus oli ottanut minut syliinsä ja tuuditti minua! Se oli ihmeellinen kokemus! Siinä hetkessä kaikki turvattomuus oli pois pyyhkäisty. Samalla Jeesus pyyhkäisi pois kuoleman uhkan mustan pilven, joka oli koskettanut minua, kaksoisveljeäni ja äitiäni  hänen odottaessaan meitä! Näin tämän tapahtuvan hengessäni ja samalla tiesin, että niiden vaikutus oli hävinnyt lopullisesti elämästäni.

Jatkoin rukoustani ja näin silmissäni kuvan Jeesuksesta ja itsestäni. Yhtäkkiä Pyhä Henki alkoi puhua, että minulle kuuluu suurempi osallisuus Jeesuksesta. Minä voin omistaa Hänet syvemmällä tavalla omassa elämässäni kuin tähän asti olin ymmärtänyt. Pyhä Henki vain kirkasti yhtäkkiä tämän minulle. Ymmärsin, että Jeesus tarkoitti jotain tällaista, kun Hän rukoili:

Joh. 17:20-21: Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että HE KAIKKI OLISIVAT YHTÄ, NIIN KUIN SINÄ, ISÄ, OLET MINUSSA JA MINÄ SINUSSA, ETTÄ HEKIN MEISSÄ OLISIVAT, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

Ensin näin itseni ja Jeesuksen ikään kuin kirkkauden läpivalaisemana. Rohkaistuin omistamaan lisää Jeesuksen elämää ja ominaisuuksia itselleni! Sitten näin, että Jeesuksesta alkoi virrata minuun ikään kuin nestemäistä kultaa! Tämä kulta vain jotenkin alkoi täyttää minua. Näin sen kuvana, joka puhui paljon minulle. Kuva osoitti, että voin joko torjua tai vastaanottaa tämän kullan virtausta sisimpääni. Oma valintani oli vaikuttamassa siihen, etenikö virta vai ei. Ymmärsin, että tämä kuva tarkoitti Jumalan rakkauden virtaa omaan elämääni. En tiedä vielä, mitä kaikkea se tulee elämässäni merkitsemään.

Kertoessani tämän kokemukseni vaimolleni Marjalle, en voinut puhua yhtään lausetta murtumatta Jeesuksen rakkauden kosketuksesta. En voinut lausua Jeesuksen nimeä murtumatta Hänen voimastaan. En voinut kuvata näitä taivaallisia kuvia ilman, että sydämeni murtui Jumalan rakkauden ja läsnäolon voimasta. Näiden muutamien tapahtumien kuvaaminen kesti lähes tunnin! Ymmärrän, että jotain on syvällisesti muuttunut minussa tämän kosketuksen kautta.

Rakas ystäväni, olen kertonut tämän sinulle siksi, että sama rakkauden kosketus odottaa sinuakin yhä uudelleen ja uudelleen. Voit kohdata Jeesuksen ihmeellisen parantavan rakkauden kahden Hänen kanssaan tai yhdessä Jumalan lasten kanssa. Mikään olosuhteesi, ongelmasi, heikkoutesi, kapinasi tai muu lankeemuksesi ei ole esteenä, sillä Jeesuksen rakkaus lähtee Hänestä itsestään. Jeesuksen kosketus on rakkauden kosketus, sillä Hän on rakkaus! Jumalan rakkaus on yliluonnollinen, mutta se on niin todellinen!

Rakkaudella siunaten
Seppo ja Marja

2. SISÄLLE ISÄN RAKKAUTEEN

Spread The Fire/huhtikuu 1996
John Arnott

Muistan kuinka vuosia sitten kuulin Leonard Evans'in, joka tuohon aikaan oli Islington Evangel Centren pastorina Torontossa, puhuvan sanoman Jumalan rakkaudesta. Muistan tuolloisen reaktioni. Tiesin, että sanoma oli raamatullinen, mutta se ärsytti minua.

Minua vaivasi ajatus, että ystäväni, joihin hänen palvelustyönsä oli syvästi vaikuttanut, rajoittuisivat nyt vain hyvin pieneen osaan evankeliumin sanomasta. Heidän painotuksensa tulisi olemaan siinä, että Jumala rakastaa ihmisiä, jotta heillä olisi elämä, ja minä halusin painottaa sitä kuinka Jumala käsittelee syntiä. Ajattelin, että ne, jotka saarnaavat rakkauden sanomaa, olisivat liian kevytmielisiä pyhyyttä ja kristillistä kuria kohtaan. "Mitenkä sitten suhtaudutaan syntiin, vanhurskauteen ja tulevaan tuomioon?" minä pohdiskelin. Joitakin vuosia elin, niin kuin näytti, kahden sovittamattoman mielikuvan kanssa.

Ja sitten 80-luvun alussa Jack Winterin julistustyö Jumalan Isän sydämestä kosketti minua syvästi. Hän painotti katumuksen ja anteeksiantamisen voimaa. Oltuani hänen yhteydessä jonkin aikaa, kirjoitin äidilleni kirjeen, jossa pyysin häntä antamaan minulle anteeksi useita asioita. Olin hämmästynyt sen seurauksesta. Meidän suhteemme kääntyi täysin ylösalaisin. Minä ymmärsin silloin, että Isä Jumala halusi meidän kulkevan yhdessä rakkaudessa, armossa ja anteeksiantamisessa. Tämä on Hänen sydämensä toivomus meidän suhteen. Sen kautta Hän halusi vain siunauksen saavuttavan meidät.

Lopulta kaikki asettui paikoilleen, kun opiskelin ja valmistauduin opettamaan Mark Virkler'in kurssia "Puhdas sydämeltä". Mark asetti vastakkain valon (totuus) ja rakkauden. Samalla kun kumpikin olivat raamatullisia ja oikein, Jumala asetti etusijalle laupeuden ja rakkauden osoittamisen:

"Hän on ilmoittanut sinulle, ihminen, mikä hyvää on; ja mitä muuta Herra sinulta vaatii, kuin että teet sitä, mikä oikein on, rakastat laupeutta ja vaellat nöyrästi Jumalasi edessä?" (Miika 6:8)

Jumala TOIMII oikeuden mukaisesti, mutta hän RAKASTAA armoa ja käskee meitä toimimaan samalla tavalla. Isä ei ole koskaan tehnyt kompromissia synnin ja vanhurskauden käsittelyssä. Kuitenkin juuri siitä syystä Jeesus tuli maailmaan, että hän saataisi langenneen ihmiskunnan ansaitsemattomaan Jumalan armoon ja rakkauteen. Risti on paikka, jossa oikeus ja armo kohtaavat ja missä ihminen on sovitettu sekä Jumalan että kansaveljiensä suhteen.

Kuinka ihmeellinen ja voimallinen Jeesuksen Kristuksen risti onkaan. Täydellinen ja viaton Jumalan Poika antoi vapaaehtoisesti ja rakkaudella oman elämänsä, ottaen minun ja sinun synnit päälleen ja täydellisesti maksaen minun ja sinun velat vanhurskaalle ja pyhälle Jumalalle. Se on avannut Isälle tien tehdä mitä Hän on aina halunnut tehdä: rakastaa ihmiskuntaa koko sydämestään - sitä samaa mitä Hän pyytää meitä tekemään itseään kohtaan (Matt.22:37).

Oikeus ja armo kohtaavat ristillä. Heti kun me astumme nöyrtyen sille paikalle, että tunnustamme syyllisyytemme ja Pelastuksen tarpeemme, Jeesus Kristus kokonaan maksaa meidän valtaisat velkamme ja täydellinen oikeus tapahtuu kun viaton halukkaasti maksaa syyllisen puolesta.

Nyt tie Isän rakastavaan läsnäoloon on auki. Temppelin esirippu on revitty kahtia. Jos Kristus elää sydämessämme, ei ole enää mitään merkittävää asiaa meidän Isämme ja meidän välissä. Monien meidän täytyy nyt oppia kuinka "hyvä" Isä Jumala todella on. Minulla oli tapana ajatella, "Jeesus on ihan OK, mutta ole varuillasi Isän Jumalan suhteen. Hän tarkkailee sinua. Hänellä on lista ja Hän haluaa käsitellä sinua." Usein se epäpätevä tapa, jolla oma maalinen isämme on meitä käsitellyt menneisyydessä, vahvistaa tätä käsitystä.

Erityisesti näiden uudistuksen vuosien aikana, olen kokenut kuinka ihana Taivaallinen Isä minulla on. Oma maallinen isäni oli usein liian kiireinen tai kaukana minusta, jättäen minut puolustamaan itse itseäni. Mutta minun Taivaallinen Isäni on kuitenkin ihanasti ja ehdottomasti pitänyt huolen kaikesta, niin isoista asioista kuin pikku yksityiskohdistakin! Minusta tuntuu kuin kävelisin armon matolla. Kaikki asiat yhdessä vaikuttavat hyvää lopputulosta kohti.

Kiitos Jumalalle siitä, ettei nyt ole mitään tuomiota nille, jotka ovat Jeesuksessa Kristuksessa (Room.8:1). Isän sydämen halu on rakastaa ja siunata meitä.

John Arnott

3. IHMEITÄ!!

Amos3v7@aol.com
Clay Nash
Julkaistu Global Revival News'in luvalla

Maaliskuu 1999

Rakkaat ystävät, Meillä oli tammikuussa joitakin kokouksia Elias Antonas'in kanssa ja useita epätavallisia ihmeitä tapahtui. Meille oli profetoitu, että Englantiin tekemäni matkan aikana monia epätavallisia ihmeitä alkaisi tapahtua. Niinpä sitten Tonypandy'ssa Wales'issa ja Manchester'in alueella Englannissa aloimme nähdä kultapölyä, sekä ihmeitä, joissa hampaisiin tuli kulta- ja hopeapaikkoja sekä hampaita vain muuttui kultaisiksi. Tapahtui useita monenkaltaisia paranemisia. Näimme kun monet saivat Jumalan kosketuksen ja uudistuivat uskossaan ja rakkaudessaan Jumalaan. Sitä kaikkea on aivan ihanaa nähdä, mutta tosi vaikeaa ymmärtää!

Palasin kotiin USA'an ja aloitin kokoukset Mario'issa Kentucky'ssa Life in Christ-seurakunnassa, jonka pastorina on Mickey Quinton. Ihmeet jatkuivat niin, että mädäntyneet hampaat katosivat ja aivan uusia ilmestyi tilalle. Useita ristinmuotoisia kultapaikkoja ilmestyi. Nämä tosiasiat voi vahvistuttaa niiltä ihmisiltä, jotka saivat ne. Annan kunnian Jumalalle ja kiitän Häntä kaikista niistä sieluista, jotka tämän johdosta tulevat Hänen luokseen.

Clay Nash
Purpose to The Nations

4. KULTAKUUME HENDERSONVILLE'SSA

Julkaistu Global Revival News'in luvalla

Rick Stievers

"Kun näkee niin uskoo" - Kukaan selvästiajatteleva Lännen järkeilijä ei varmaankaan tunne mielessään mitään taistelua tämän jo aikakausia kunnioitetun viisaudenpalan suhteen. Vai saattaisiko sittenkin? Tri Che Ahn tunsi epävarmuutta, kun hän puhui Hendersonville'ssä Tennessee'ssä "Warring Kingdom"-konferenssin ensimmäisenä iltana. Konferenssi oli suunniteltu kolmipäiväiseksi, mutta kaiken sen vuoksi mitä Jumala on tehnyt - tänään on menossa jo viides päivä! Ja juuri äskettäin on varmistettu suunnitelma jatkaa vähintään lauantai-iltaan asti. Konferenssin oli järjestänyt (ja siis edelleen järjestää) 'Ministry to the Nations (Jim Goll) ja 8 paikallisen seurakunnan ryhmä, jotka olivat viime kuukausien ajan olivat yhdessä rukoilleet tällä alueella, joka sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä pohjoiseen Nashville'stä.

Che, joka on Harvest Rock-seurakunnan pastori Pasadenasta, Kaliforniasta, kertoi 250 läsnäolijalle torstai-iltana, että periaate "näkeminen on uskomista" perustuu kreikkalaisiin arvoihin, eikä ole enää voimassa Jumalan sanan valossa. Hän muistutti meitä siitä, että usko on ydinsisältö asioihin, joita EI nähdä (Hebr.11:1-2). Tuomas (jota kutsuttiin myös kreikkalaisella nimellään, Didymus) käytti klassista kreikkalaista ajatustapaansa julistaessaan "ellen näe ... en usko!" Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Siunattuja ovat nuo, jotka eivät ole nähneet, mutta ovat silti uskoneet." Sitten hän kertoi oman henkilökohtaisen tarinansa: John Arnott oli soittanut hänelle muutamaa päivää aikaisemmin. John oli innoissaan kertonut Che'lle niistä ihmeistä, joita oli äskettäin tapahtunut TACF'ssa esirukouskonferenssin aikoihin, kun yli 300 ihmistä oli muutaman päivän aikana saanut kultapaikkoja hampaisiinsa. Che pyysi John'ia rukoilemaan puolestaan, sillä hän itse tarvitsi hampaisiinsa korjausta. Kun hän heräsi seuraavan aamuna, oli neljä vanhaa paikkaa hänen suussaan muuttunut kultaisiksi! Olen itse nähnyt, ja monet meistä olemme ainakin kuulleet tämän kaltaisten asioitten tapahtuvan köyhissä kehitysmaissa Etelä Amerikassa ja Afrikassa. Mutta miksi täällä Pohjois-Amerikassa; mehän voimme koska tahansa poiketa lähimmän hammaslääkärin vastaanotolle? En tiedä! Ehkäpä Jumala on nyt venyttämässä meidän kreikkalaista ajattelutapaamme joustavammaksi niin, että tulemme kykeneviksi tunnistamaan Hänen kirkkautensa ilmestymisen sitten, kun Hän paljastaa sen. Olipa syy mikä tahansa, yli 25 ihmistä täällä Hendersonville'ssä iloitsee Herrassa suussaan uudet kultapaikat.

Jumala ei myöskään katso henkilöön. Lauantai-iltana näin nuoren kaverin, jolla oli oranssin värinen tukka sekä lävistysrenkaita mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa, katselevan peiliin suu apposenauki ja huutavan "Kultahampaita! Katsokaa minä olen saanut kultahampaita!"

Carolyn työskentelee erittäin vanhoillisen Etelän Baptistien pyhäkoulun johtokunnassa. Ainoa syy, miksi hän oli tullut edes paikalle oli, että hänen tyttärensä ja vävynsä olivat tuoneet hänet mukanaan. Aluksi hän osoitti epäilystään hyvin avoimesti, mutta eilisiltana hän esitteli uutta kultahammastaan kaikille ja antoi kunnian Jumalalleen, joka luo uutta.

Shawn on lentäjä ja oli ollut töissä eikä ollut päässyt osallistumaan kokouksiin. Hänen vaimonsa Michelle haki hänet lentokentältä ja kertoi hänelle kaikesta, mitä oli tapahtunut. Se ei juurikaan koskettanut Shawn'ia. Hän oli väsynyt pitkistä lentotunneista. Michelle ojensi kätensä ja kosketti hänen kasvojaan sanoen, "Herra, täytä hänet". Yhtäkkiä Shawn tunsi jotain tapahtuvan. He vetivät esiin häikäisysuojan peilin samalla kun edelleen ajoivat moottoritietä pitkin. Tapahtui kaksi ihmettä. Ensiksi: he eivät joutuneet onnettomuuteen. Toiseksi: Shawn'in suuhun oli ilmestynyt yhdeksän kultapaikkaa!

Tony, joka oli eräs kokouksen johtajista, poikkesi seurakunnan toimistoon muutamaksi minuutiksi tänä aamuna. Steve ja Susan tulivat juuri samaan aikaan. Steve on seurakunnan apulaispastori. Yhtäkkiä heidän silmiensä edessä Susanin suu täyttyi kullasta. Päiväkoulun henkilökunta, (joka ei ollut tottunut tämänkaltaiseen todistukseen Jumalan läsnäolon ilmestymisestä) oli aivan poissa tolaltaan ja innoissaan.

Eräs nainen päivähoitolassa kuuli kaiken tuon metelin. Se oli aivan toista kuin mihin hän oli tottunut omassa Church of Christ-seurakunnassaan.  Mutta kun hän lähti parkkialueelta, hän huomasi kääntävänsä autonsa oikealle sen sijaan, että olisi ajanut kotiinsa päin vasemmalle. Ennen kuin hän huomasikaan hän oli Tonyn ajokaistalla. "En todellakaan ymmärrä miksi olen täällä" hän sanoi. Tony ei edes rukoillut hänen puolestaan, mutta kun he keskustelivat hänen suunsa alkoi kihelmöidä. Hän avasi sen täysin auki ja siellä oli viisi kulta paikkaa!

Kaikki tämä kulta on ollut hienoa. Mutta tämän lisäksi tusinan verran ihmisiä on pelastunut ja useita parantunut muilla tavoilla. Eilisiltana paikka oli täpötäynnä eli lähestulkoon 500 henkeä. (Maailma on ilmeisesti lähtenyt liikkeelle.) Enemmän kuin 100 on virrannut alttarille kääntynein sydämin jokaisena viimeisenä 3 iltana. Eräs heistä oli Fred, luja yli 30-vuotias mies. Kolme vuotta hän oli kuulunut seurakuntaan, muttei koskaan ollut todella vapaa ylistämään Herraa. Eilisiltana Fred ja hänen vaimonsa olivat vain pysähtyneet jättämään teini-ikäiset tyttärensä kokoukseen matkallaan sairaalaan. Aikaisemmin päivällä Fred oli farmillaan pudonnut hevosen selästä ja pelkäsi lantionsa murtuneen. Hän ei pystynyt astumaan askeltakaan ilman valtavaa kipua. Pari kaveria kuuli Fredin kivusta ja juoksi seurakunnan parkkipaikalle rukoillakseen hänen puolestaan. Kipu lähti välittömästi ja he kaikki tulivat kirkkoon juosten ja hyppien sekä ylistäen Jumalaa. Ja nyt Fred on todella vapaa ylistämään.

Jumalan läsnäolo ei ole muutenkaan ollut rajoitettu ainoastaan kirkkorakennukseen. Eräs paikallisen koulun rehtori soitti ja pyysi voisiko joku tulla ja rukoilla lukion puolesta. Eilen 25 henkeä täynnä uudelleenlöytynyttä uskoa suuntasi kouluun ja rukoili siellä palavasti kolmen tunnin ajan. He käyttivät aikaa joka huoneessa ja voitelivat jokaisen opettajan pöydän öljyllä. Rehtori avasi myös keskikoulun tilat sekä peruskoulun luokat. Ajan myötä tulemme kuulemaan, mitkä vaikutukset tällä kaikella tulee olemaan, kun lapset tänään ovat palanneet kouluunsa.

Ilmaiset pyhät siunaukset teille
Rick Stivers ( aikaisemmin kreikkalaisittain ajatellut mies)

5. JUMALAN KULTA ISKEE HOBARTIIN

Julkaistu Global Revival News'in luvalla

Olemme saaneet kuulla, kuinka Jumala on merten takaisissa maissa täyttänyt ihmisten hampaita kullalla, hopealla & platinalla jopa messinki on muuttunut kullaksi. Täällä "River Christian Church'issa" Hobart'issa, Tasmaniassa, Australiassa me olemme jo pitkän aikaa uskoneet Herran tekevän yliluonnollisia asioita, ihmeitä ja merkkejä sellaisella tavalla, jota emme ole ennen nähneet ja kokeneet. Joitakin aikoja sitten Hän johti meidät ensin muutaman kuukauden ajaksi todella voimakkaaseen sodankäyntiin. Sitten hän alkoi laittaa sydämiimme todella aidon kaipauksen nähdä ihmeiden tapahtuvan sekä sen seurauksena, mitä Hän tekee, sielujen lisääntyvästi pelastuvan samalla tavalla kuin Apt.4'ssä, jossa opetuslapset pyysivät Herraa antamaan heille rohkeutta julistaa evankeliumia ja ojentamaan kätensä niin, että  sairaat paranevat sekä ihmeitä ja merkkejä tapahtuu Herran Jeesuksen nimessä. Viime sunnuntaina pyysimme kaikkia läsnäolijoita panemaan kätensä suunsa päälle ja rukoilimme, että Herra täyttäisi hampaat kullalla. Maanantai-iltaan mennessä olimme ihmeissämme, kun todella näimme paikkojen muuttuvan kultaisiksi silmiemme edessä.

Minulla henkilökohtaisesti on 7 kultapaikkaa ja vaimollani 2. Monet ovat ihan olleet aivan villeinä, kun heidän paikkansa ovat muuttuneet heidän silmiensä edessä. Jumala on ihmeellinen! Meillä on ihme-kokouksia keskiviikkoisin ja perjantaisin ja kuka tahansa on tervetullut katsomaan, kun Jumalan käsi tekee työtä. Kaikki sairaat ovat tervetulleita ja uskomme Jumalan parantavaan voimaan. Me uskomme saavamme nähdä lisää ihmeitä. Kehotamme tuomaan pelastumattomia mukaan, sillä nyt aika, jolloin Jumala tekee mahdottomia ja epätavallisia asioita!

Jumala oooon hyvä!

6. JUMALAN "YHTÄKKISET"

Apt.2:1-4 Jakeessa 2 sanotaan 'yhtäkkiä'. On mielenkiintoista huomata, että vaikka he olivat odottamassa Pyhän Hengen saapumista ja olivat todella ottamassa vastaan Pyhän Hengen vuodatusta niin, kun Hän tuli, se tapahtui äkki arvaamata. Jumalalla on tapana yllättää meidät. Vaikka me saatamme odottaa Häntä, Hän tulee meille todelliseksi tai tekee läsnäolonsa meille tunnetuksi odottamattomalla tavalla. Monta kertaa me ajattelemme käsittäneemme kuinka Jumala tulee kohtaamaan tarpeemme. Voimme luetella kymmenen tapaa joilla ajattelemme Hänen tekevän sen ja sitten Hän ilmestyy yhdennellätoista tavalla kaksi sekuntia ennen puoltayötä. Hän yllättää meidät. Nämä ovat niitä Jumalan 'yhtäkkisiä'.

Oletko sillä paikalla, että odotat Jumalalta läpimurtoa tietyillä alueilla elämässäsi? Jos olet, haluan että rohkaistut. Jumala tietää tarkalleen mitä tarvitset ja Hänellä on tapoja, joilla täyttää nuo tarpeet.

Luota ehdottomasti Hänen kaikessa elämääsi koskevassa. Jeesus kehotti opetuslapsia viipymään Jerusalemissa ja odottamaan Pyhän Hengen saapumista. He eivät tienneet, mitä olivat kohtaamassa odottaessaan ylähuoneessa, koska he eivät tienneet minkä näköinen Pyhä Henki olisi. Mutta kun Hän tuli - se tapahtui YHTÄKKIÄ - niinkuin väkevä tuulispää, joka täytti koko huoneen. Jumalan tuli laskeutui heidän päälleen. Kukaan ei voinut epäillä. Hän oli tullut!

Kun Jumala tulee ja kohtaa sinut, on täysin selvää, että Hänellä on ollut suunniteltuna kaikki yksityiskohdat alusta alkaen ja sinua hävettää se, että olit huolissasi, etkä luottanut häneen ensiksi. Älä katso luonnollisen mukaan (siihen minkä voimme nähdä omilla silmillämme ja tajuta aistillamme) vaan odota Jumalan 'yhtäkkkisiä'.

Älä koskaan luovuta, sillä vastauksesi voi olla nurkan takana. Kulmaukset ovat mielenkiintoisia. Et voi nähdä niiden ohi ennen kuin tulet aivan niiden kohdalle. Älä ole huolissasi siitä, ettet voi nähdä vastaustasi juuri tässä ja nyt. Jumalalla on kämmenessään sinun asiasi ja jos luotat Häneen etkä luovuta ennen kuin  saavutat kulman, sinä tulet näkemään ratkaisun. Yhtäkkiä vastauksesi on siinä ja tarpeesi täyttyvät ja oikeat ovat avautuvat sinulle!

Odota odottamatonta! Yhtäkkiä sinun Jumalasi saapuu luoksesi!

Rodney Howard-Browne
Nuggets of Truth
Revival Ministries International

SISÄLLYSLUETTELO | EDELLINEN | SEURAAVA | TULTA!-SIVUT ALKUUN

TULTA! | www.tulta.net | seppo(piste)valimaki(at)kolumbus(piste)fi