TULTA! NETTIRAAMATTUKOULU
www.tulta.net | seppo(piste)valimaki(at)kolumbus(piste)fi

ALKUUN | ILMOITTAUDU | OPETUS | KOKOUKSIA | RUKOUSPYYNNÖT | KYS/VAST | HERÄTYKSESTÄ | PELASTUS

25/1999

UUTISIA

1. SEKOILUA VIRRAN ÄÄRELLÄ!
2. HERÄTYS JA ESIRUKOUS
3. HYVIÄ UUTISIA - NEW YOURK 14.8.1999
4. VALTAVA JUMALAN VOIMAN VUODATUS KIINALAISTEN...
5. JEESUS-FILMI MUUTTAA VÄKIVALTAISEN JENGIN
6. MARIPOSAN KULTA- JA PARANTUMISVUODATUS!


SISÄLLYSLUETTELO | EDELLINEN | SEURAAVA | TULTA!-SIVUT ALKUUN

1. SEKOILUA VIRRAN ÄÄRELLÄ!

Lähde: IRN: http://www.revivalnet.net

On olemassa vanha laulu, jolla on tuo nimi, ja se tulee jatkuvasti mieleeni. Yritäisiköhän Jumala kertoa minulle jotakin, vai onko se vain kesähulluutta!?  Katsokaahan, minusta tuntuu että olen vähän niin kuin liiankin täynnä tällä hetkellä. Olenko vain minä?

Kotiin muuttoni jälkeen viime vuonna olen ollut monissa seurakunnissa, yrittäen löytää paikkaa missä Jumalan sallitaan olla Jumala ja missä Pyhä Henki virtaa vapaasti ilman että Häntä on kontrolloimassa joku kundi, joka arvelee  omistavansa tämän seurakunnan, tai joku ammattiyhdistys alkaa vaatia demokratiaa! Mutta voi, en kerta kaikkiaan löydä sellaista. Te siellä Torontossa ette ollenkaan tiedä kuinka siunattuja olette!

Tiedän mitä teen, sanon itselleni; menen sinne missä mainostetaan, että siellä virta saa virrata. Se on kaukana, mutta se on ainoa mailien säteellä. Voin ainakin rauhassa ottaa vastaan. Ei voimapukuja, joissa tunkeudutaan ylistysryhmään; ei valvojia jotka roikkuvat puhujapöntössä, joista näkyy vain heidän päänsä; eikä vanhemmistoa tepastelemassa ympäriinsä varmistamassa, että turvavyöt on kiinnitetty (muuten miksi...olemmeko menossa jonnekin?!)

Niin, pitkän matkan jälkeen, mitä jäi käteen? Jotkut kundit katkoivat sitä mitä Pyhä Henki oli tekemässä palvonnassa ja sitten meille saarnattiin 50 minuuttia! Aargh... en halua että minulle saarnataan 50 minuuttia, haluan viettää aikaa Isäni kanssa. Olen tehnyt lujasti töitä. Olen nälkäinen. Olen janoinen. Miksi aina joku haluaa tökätä yhdentoista numeron saappaansa virtaan esteeksi?

Onko mahdollista, että vain voisimme sallia ylistäjien johtaa meidät Jumalan läsnäoloon, kiitoksen porttien kautta, esikartanoihin ylistyksen kautta ja edelleen kaikkein pyhimpään (se on todella yksinkertaista, tiedättehän) - ja sitten vain rauhassa jättää meidät siihen parantumaan, puhdistumaan, saamaan siunauksia ja varustautumaan voimalla?!

"No no, veli" tulee vastaus, "meidän täytyy saada SANAA".

Sovittu. Ymmärretään! Mutta odotapa hetki... Sanoitko minulle "Sanaa"!!?

JEESUSHAN ON S A N A - EIKÖ OLEKIN!!?

Tahdon Häntä. Tarvitsen Häntä. Menen mihin tahansa löytääkseni Hänet ja palvoakseni Häntä. Vaikka mihin, olkaa hyvä, ja pian! Olen tulossa epätoivoiseksi (ymmärrätkö sitä?) ja totta puhuakseni, niin ovat muutkin penkinkuluttajat, jotka tiedän.

Kuunnelkaa minua herra Saarnaaja voimapuvussanne: Minä rakastan teitä, pidän teistä, kunnioitan teitä, kuuntelen teitä (ainakin toivon), lähden keilaamaan kanssanne, matsiin kanssanne, ja annan lisäksi rahaa kymmenysteni lisäksi, rakkausuhrin lisäksi, syntiuhrin lisäksi ja huonon käytöksen uhrin lisäksi - mutta olkaa niin kilttejä - istuutukaa pian alas. Te suljette virran.

Cmon fellas. Antaa joen virrata. ~~~~~~\o/~~~~~~

Paljon Rakkautta (rehellisesti)
Tony Black

2. HERÄTYS JA ESIRUKOUS

Julkaistu Global Revival News'in luvalla

Jos on jokin asia, jonka tulisi olla tunnusomaista meidän seurakuntakokouksissamme, sen tulisi olla Jumalan läsnäolo. Jumalan läsnäolo tuo elämäämme pysyvän muutoksen. Kun me katselemme Jumalan kirkkautta me muutumme.

Jumalan etsijä Tommy Tenney on johtanut meidät lisääntyvään Herran läsnäoloon. Yksi avaimista on vain täysin unohtaa itsensä ja keskittyä Häneen. Sen sijaan, että pyrkisit saamaan siunauksia, pyri siunaamaan Häntä. On jotain ainutlaatuista siinä, että antaa itsensä uhrialttarilla täysin Herralle. Jumalan tuli tulee alas, kun uhri on asetettu alttarille.

Jumala vastaa aina täydestä sydämestä tulevaan ylistykseen ja palvontaan. Meidän intohimoinen ylistyksemme ja palvontamme koskettaa Jumalan sydäntä ja tuottaa tyydytystä Hänelle.

Me olemme lekotelleet Jumalan läsnäolossa nyt viime päivät, ja ihmeellinen asia on, että voimme astua Hänen läsnäoloonsa missä tahansa milloin tahansa.

Eilisaamun kokouksessa Jumalan läsnäolo alkoi tulla todella vahvaksi. Esirukouksen henki tuli monen meidän yllemme kun seisoimme muurinaukossa Jumalan ja ihmisten välillä huutaen armoa. Koimme hengen syvyyksistä tulevaa itkua. Uskon, että tämä itkeminen Hengessä on esirukouksen henki, joka anoo armoa ja laupeutta.

Eilisaamun kokouksen jälkeen huomasin Tommy Tenneyn kirjassa "The God Chasers" ("Jumalan etsijät") osan, missä hän puhuu kuinka Argentiinan herätys alkoi paljon esirukouksen ja  murehtimalla ja itkemällä tapahtuvan synnyttämisen tuloksena. Lainaan tästä kirjasta sen tapahtuman, mikä avasi taivaat Jumalan ilmestymiselle.

Tämä tapahtui Argentiinassa 1950-luvulla. Mies nimeltä Edward Miller kirjoitti kirjan otsikolla "Cry For Me Argentina" (Itke minun puolestani Argentiina), jossa hän kuvaa yhtä Argentiinan suuren herätyksen alkua, herätyksen, joka oli vaikuttava voimakkaasti koko Etelä-Amerikkaan ja lopulta koko maailmaan. Tohtori Miller on nyt yli 80-vuotias, mutta yli 40 vuotta sitten hän oli yksi harvoista helluntailaisista tai täyden evankeliumin lähetystyön tekijöistä Argentiinassa. Hän kertoo tapauksen kuinka 50 opiskelijaa hänen Argentiinan raamattuinstituutissaan (Argentine Bible Institute) alkoi rukoilla ja enkeli ilmestyi heille. Heidän oli siirrettävä oppitunnin alkamista raskaan rukoustaakan takia, joka heillä oli Argentiinan kansan puolesta. Päivä  toisensa jälkeen 49 päivän ajan peräkkäin nämä  opiskelijat rukoilivat Argentiinan puolesta tässä raamattukoulussa. Siihen aikaan Argentiina oli hengellinen erämaa-alue, sikäli kuin tri Miller tiesi. Hän sanoi, että hän tunsi vain 600 Pyhällä Hengellä täyttynyttä uskovaa koko kansassa noiden vuosien aikana Juan Peronin hallinnon alla.

Tri Miller kertoi minulle ettei hän ollut koskaan nähnyt ihmisten itkevän niin kovasti ja pitkään rukouksessa. Sillä täytyi olla yliluonnollinen alkuperä ja tarkoitus. Me emme tänä päivänä tiedä paljoakaan esirukouksesta. Monet meistä ajattelevat, että se tarkoittaa huutamista pahoja henkiä vastaan, mutta mitään sellaista ei tarvitse tapahtua. Me tarvitsemme yksinkertaisesti, että "Isä" ilmoittaa itsensä meille.

Tri Miller kertoi minulle että nuo opiskelijat itkivät ja valittivat päivä toisensa jälkeen. Hän mainitsi että yksi nuori mies nojasi päätään betoniseinää vasten ja itki niin kauan, että neljän tunnin jälkeen kyynelvirta oli norona virrannut huokoista seinää pitkin. Kun kuusi tuntia oli kulunut, hän oli seisomassa omien kyyneleittensä muodostamassa lätäkössä! Nämä esirukoilijat itkivät päivä toisensa jälkeen ja sitä voi vain kuvata ylimaalliseksi itkuksi. Nämä opiskelijat eivät pelkästään katuneet jotain, mitä itse olivat tehneet. Pyhä Henki kuljetti heitä johonkin sellaiseen, mitä sanotaan "toisen sijasta parannuksen tekemiseen", jossa he alkoivat tehdä parannusta siitä mitä oli tapahtunut muitten toimesta heidän kaupungissaan, alueellaan, ja Argentiinan maassa.

Tri Miller sanoi, että jatkuvan esirukouksen ja itkemisen viidentenäkymmenentenä päivänä Herran edessä, tuli ilmi profeetallinen sana, joka julisti, "Älä enää itke, sillä jalopeura Juudan sukukunnasta on voittanut Argentiinan ruhtinaan." Kahdeksantoista kuukautta myöhemmin argentiinalaiset kokoontuivat laumoittain 180000 ihmisen jalkapallostadioneille evankelioiviin parantumiskokouksiin, ja eivätkä edes maan suurimmat stadionit olleet riittävän suuria, jotta väkijoukot olisivat mahtuneet niihin."

Miksei tämä voi tapahtua USA:ssa? Se voi ja se tulee, kun Jumalan kansa astuu Jumalan läsnäoloon ja sallii Pyhän Hengen liikkua heidän kauttaan esirukouksessa ja synnyttämisessä. Paul Cain'illä on ollut unia ja näkyjä monia vuosia sitten siitä kuinka stadionit kautta tämän maan täyttyvät ihmisillä herätyskokouksissa, joissa Jumala käyttää ihmisiä, joita kukaan ei ollut tuntenut, joiden kautta Jumalan voima toteuttaa väkeviä ihmeitä ja merkkejä.

Esirukous ja rukous ovat herätyksen edeltäjiä. Meillä ei tule olemaan herätystä ilman niitä.

Hänen rakkaudessaan
Mike
MForest585@aol.com

3. HYVIÄ UUTISIA - NEW YORK - TO. 12.8.1999

Julkaistu Global Revival News'in luvalla

"Jotain on kadoksissa ja haluan sen takaisin!"

Torstai oli liputuspäivä 'Hyviä uutisia New York'- kokouksissa, kun evankelista Rodney Howard-Browne ilmoitti 43501 henkilön tehneen valintansa Jeesuksen seuraajaksi.

Puoli kahdeksaan mennessä kaikki sisäänkäynnit Gardeniin olivat tupaten täynnä jopa aina Penn'in asemalle saakka. Arviolta 3000 joutui kääntymään pois kun Madison Square Garden täyttyi ylivuotaen innostuneesta joukosta, joka oli alkanut kokoontua jo puolelta päivin. Mutta erään Gardenin ulkopuolella olleen tv-äänitysrekan työntekijät keksivät nopeasti järjestää kuvaruudun käytettäväksi ja 33. kadulle kerääntyi lähes tuhannen hengen joukko kuulemaan piispa T.D.Jakes'in sanomaa.

Näiden kameramiesten panostus ei jäänytkään turhaksi: Kun piispa Jakes esitti alttarikutsun, suurehko joukko käveli eteen rekan oviaukkoon sijoitetun television luo nostaen kätensä taivasta kohti ja toistaen syntisen rukouksen.

Bronx'in kaupunginjohtajan virasto lahjoitti Howard-Brownelle kunniakirjan kiitokseksi 200 tonnista ruokaa, jotka on jaettu köyhille kuten myös kaupungin hengellisten tarpeiden täyttämiseksi tehdystä työstä.

Mainiten Howard-Brownen "hellittämättömyyden ja väsymättömyyden ihmisten auttamisessa niin, että he voisivat alkaa matkansa epätoivosta määränpäähän", Hermes Carraballo sanoi, "uskoonne sitoutuminen osoittaa, mitä voi tapahtua kun henkilön luonne ja myötätunto saavat määrätä hänen todellista elämäänsä. Toivon että jatkat edelleen toivon majakkana toisille."

Howard-Browne tunnusti että hän oli epätodennäköinen ehdokas keihäänkärjeksi kuusi viikkoista evankeliointihanketta varten. "Kun Jumala kehotti minua tulemaan New York Cityyn ja käynnistämään erään suurimmista sielujenvoittamiskampanjoista sitten viisikymmenluvun aikojen, väittelin Häntä vastaan, 'En ole oikea ihminen tekemään sitä. Eikä meillä ole riittäviä varustuksia.'"

Jokainen kampanjan viikko on ollut todellinen taloudellisen varustamisen ihme, evankelista julisti. "Kunakin viikkona meille on ollut tuntematonta kuinka tulemme rahoittamaan seuraavan viikon. Mutta tämä ihme jatkuu niin kauan kun te jatkatte sen vähän antamista, mikä teillä on käsissänne."

"Olen innoissani saadessani olla täällä tänä iltana," vieraileva puhuja piispa T.D. Jakes myönsi."Pidän kunnianosoituksena sitä, että minut on kutsuttu tänne."

Cece Winans'in innostavan musiikkiesityksen jälkeen piispa Jakes saarnasi Matteus 15:1-2 pohjalta. "Jotakin puuttuu ja haluan sen takaisin!" hän julisti.

Kaikki Jumalan luomat tottelivat Häntä paitsi ihmiskunta, joka pakeni ja kätkeytyi Jumalalta lankeemuksessa. "Jumala kysyi Adamilta, 'Missä olet?' Hän kysyy samaa kysymystä ihmisiltä myös tänään. Jos et tiedä missä olet, et voi käsittää kuinka pääsisit takaisin kotiin. Meidän kaikkien on päästävä kotiin Jeesuksen luo", piispa sanoi.

Lainaten Jeesuksen vertauksia hukatusta kolikosta, kadonneesta lampaasta ja tuhlaajapojasta, Jakes sanoi, "Olen niin iloinen siitä, etten ole kolikko, joka täytyy lakaista esiin tai lammas, joka täytyy kantaa turvaan! Olen ihminen ja jos kypsyn mielessäni kotiin paluuseen ei mikään paholainen helvetissään voi pysäyttää minua!"

"Jos vain tänään otat askeleen kodin suuntaan, Isä tulee juosten sinua vastaanottamaan! Tuo tottumuksesi alttarille! Tuo alttarille riippuvaisuutesi! Tuo alttarille vihasi!"

"En tiedä kuka olit aikaisemmin, mutta et enää koskaan tule olemaan sama. Jos olet aikaisemmin työskennellyt vihollisen hyväksi niin se liiketoimi loppuu nyt. Tänä iltana elämäsi siirtyy Jeesuksen Kristuksen omaksi!" 546 vastasi pelastuskutsuun.

Väki ei poistunut Madison Square Gardenista hiljaisena. Ulos mennessään tuhannet lauloivat ylistyslauluja toisensa perään hallin käytävillä ja vielä kaduillakin - kaikki saattoivat huomata että oltiin oltu seurakunnan kokouksessa!

4. VALTAVA JUMALAN VOIMAN VUODATUS KIINALAISTEN KESKUUDESSA

Julkaistu Global Revival News'in luvalla

Syy, miksi herätys leviää salaman tavoin Kiinassa, ei ole mikään salaisuus Tom Phillipsille. Syy tähän on kiinalaisten kristittyjen huomiota herättävä kiihkeys, sanoo Phillips, joka on ystävystynyt monien kiinalaisten kristittyjen kanssa johtaessaan järjestöä ISI (=International Students, Inc., Kansainväliset opiskelijat), joka palvelee ulkomaalaisia, jotka opiskelevat Yhdysvalloissa.

..."Olen täysin otettu kun tapaan näitä ihmisiä," Phillips kertoi Religion Today-lehdelle. "He ovat todellisia esikuvia täydellisestä sitoutumisesta. On kiinalaisia, jotka ovat työskennelleet koko elämänsä saavuttaakseen tohtorin tittelin ja jotka jättävät kaiken yhdessä sekunnissa seuratakseen Jeesusta Kristusta," hän sanoi. Colorado Springsissä sijaitseva ISI koostuu 14000 vapaaehtoisesta 130 USA:n kaupungissa, jotka rakentavat ystävyyssuhteita kansainvälisiin opiskelijoihin ja tarjoavat heille käytännöllistä apua.

..."Olen kuullut raportteja, jotka antavat ymmärtää, että yli 20000 ihmistä päivässä tulee kristityiksi Kiinassa," Phillips sanoi. "Monet sanovat, että luku voi olla suurempikin. Kiihkeys on hämmästyttävää."

..."Arviolta 50000 manner-kiinalaista opiskelee collegeissa ja opistoissa Yhdysvalloissa. Useimmat palaavat johtamistehtäviin maahansa. Niillä, jotka palaavat kotiin kristittyinä, on mahdollisuus auttaa voittamaan maataan Kristukselle, mutta he kohtaavat myös kidutusta ja pidätyksiä, jos he julkisesti puhuvat uskostaan," Phillips sanoi.

... Kolmekymmentä yhdeksän äskettäin kääntynyttä manner-kiinalaista kastettiin valtavassa Hengen vuodatuksessa Kiinassa 1999, konferenssissa, joka oli tarkoitettu manner-kiinalaisille opiskelijoille ja opettajille. 253 manner-kiinalaista osallistui heinäkuun 10.-17. päivä tapahtumaan San Diegossa, jota tuki ISI ja Horizon Christian Fellowship, seurakunta San Diegosta. Luennot pidettiin mandariinikiinaksi ja osallistujat asuivat amerikkalaisissa perheissä.

..."Konferenssin lopuksi 48% opiskelijoista, jotka tullessaan sanoivat etteivät ole kristittyjä, tai eivät olleet varmoja, oli asettanut uskonsa Jeesukseen Kristukseen," Phillips sanoi. 47% läsnä olleista 'sitoutui tekemään mitä tahansa Jumala käskee heidän tehdä'. Tämä oli syvällisin hengellinen tapahtuma, mitä meillä on ollut".

..."Ylistys oli todella valtavaa," Phillips sanoi. John Woudenberg, ISI hallituksen jäsen ja entinen huippujalkapalloilija, istui ja itki koko keskiviikko-aamun.

... Puhujien joukossa oli Boli Zhang, entinen demokratia-liikkeen johtaja Kiinassa. Kiinan armeija tukahdutti väkivaltaisesti liikkeen 1989, käyttäen tankkeja ja aseita tappaen satoja ihmisiä Tienanmenin aukiolla Pekingissä. Kokonaista 10000 muuta loukkaantui, satoja pidätettiin ja hallitus ajoi takaa ja teloitti monia muita, uutisraportit kertoivat. Zhang, nyt 40 vuotias, oli vastarintaliikkeen perustaman Tienanmen-aukion demokratia-nimisen yliopiston presidentti.

..."Kun hengissä selvinneet ylioppilaat pakenivat Tienanmenin aukiolta, Zhang pakeni toiseen osaan Kiinaa. Hänet pantiin hallituksen eniten etsityn listalle ja hän oli valtavan ihmismetsästyksen kohteena," sanoi Dan Wooding, kristitty sanomalehtimies, joka haastatteli Zhangia konferenssissa. Maanviljelijäperhe kätki Zhangin. Vaimo joka oli antautunut kristitty mutta lukutaidoton, antoi Zhangin lukea käsinkirjoitetusta Johanneksen evankeliumin kopiosta itselleen joka päivä.

... Paettuaan Siperiaan Zhangin elämä pelastui, kun hän huusi epätoivossaan avuksi Jumalaa ja maanviljelijä pelasti hänet jäätymästä kuoliaaksi. Zhang tuli Hong Kongiin 1995, sai sitten poliittisen turvapaikan Yhdysvalloissa, missä hän opetti Princeton'in yliopistossa. Hän alkoi osallistua kiinalaiseen seurakuntaan ja kuuli ensimmäistä kertaa evankeliumia saarnattavan äidinkielellään.

... Sitten Zhang koki toisen takaiskun. Hänessä todettiin maksasyöpä ja hänelle sanottiin, että hänellä on enää lyhyt elinaika, hän kertoi Woodingille. Kun Zhang rukoili ja lupasi omistaa elämänsä Jumalalle, jos hän paranisi, Zhang vastaanotti ihmeparantumisen. Hänet kastettiin 1996 Chinese Christian Union-nimisessä seurakunnassa Chicagossa ja on nyt apulaispastorina kiinalaisessa seurakunnassa Glendalessa, Californiassa.

5. JEESUS-FILMI MUUTTAA VÄKIVALTAISEN JENGIN

Julkaistu Global Revival News'in luvalla

NIGERIA - pitkiä veitsiä, keppejä ja kiviä kantava jengi lähestyi Jeesus-filmin esitystiimiä, kun he valmistautuivat esittämään evankelioivan elokuvan kaakkois-nigerialaisessa kylässä äskettäin. 500 vihamielisen miehen ja nuorten ryhmä lauloi sotalauluja kun he lähenivät kristittyjä työntekijöitä, San Clemente-nimisen kalifornialaisen järjestö sanoi. Sen jälkeen kun yksi tiimin jäsenistä oli haavoittunut, monet kristityt ryhmästä pakenivat peloissaan...

Mutta Cletus, Jeesus-filmi tiimin johtaja, "lähetti SOS-kutsun ylimpään päämajaan" rukouksessa, järjestö kertoi. Herra vastasi pyyntöön välittömästi ja antoi tiimin jäsenille suuren rohkeuden ja varmuuden, hän sanoi. Cletus alkoi näyttää filmiä vaikka jengi edelleen lähestyi häntä. Yhtäkkiä hyökkääjät kiinnittivät katseensa valkokankaalle, alkoivat katsoa elokuvaa Jeesuksen elämästä ja palvelutyöstä, ja alkoivat rauhoittua.

Kun ensimmäinen kela oli loppunut, Cletus kiusoitteli yleisöä, että hän aikoi pakata tavarat ja lähteä, koska ensimmäinen tervetulotoivotus ei ollut mitenkään lämmin. Mutta yleisö huusi "Ei, ei", ja Cletus pyöritti filmin loppuun ja kun se päättyi, monet yleisöstä tulivat uskoon, järjestö kertoi.

6. MARIPOSAN KULTA- JA PARANTUMISVUODATUS!

Julkaistu Global Revival News'in luvalla

Raportti kokouksista, jotka pidettiin 9.-11.7.1999

Mariposa, Kalifornia, USA - Pienessä vuoristokaupungissa Mariposassa näyttää olevan tapahtumassa jotain ihmeellistä. Voisiko se olla vierailu, joka on muuttumassa läsnäoloksi? Parantumisvoitelu oli hyvin vahva äskettäisten 3 päivän kokousten aikana Mariposan Sierra Faith Center-seurakunnassa pastori Bobin ja hänen vaimonsa Sue Brassetin kanssa. Bob on pastorina Victoria B.C.:n parantumistiimissä ja on matkustellut läpi Kanadan ja maapallon julistaen tuoretta ja voimakasta parantumisvoitelua.

Korkeampi taso
Kuitenkin Mariposassa voitelu näytti menevän korkeammalle tasolle heti alusta. Parantumisia ja kultapölyä alkoi ilmentyä rukousryhmässä ennen ensimmäistä kokousta. Bob sanoi "ihmiset näyttivät olevan poikkeuksellisen vastaanottavaisia. Sue ja minä tunsimme avoimuuden. Me voimme tuntea, että tämä työ (paasto, esirukous ja synnyttäminen) Hengessä on täällä tehty." Hän sanoi kuulleensa jatkuvasti sanan "herätys".

Sana levisi nopeasti
Parantumiset olivat niin lukuisia ja todennettavia ensimmäisenä iltana, että sana nopeasti levisi Fresnoon ja muihin laakson kyliin. Seuraavana iltana väkijoukko lisääntyi dramaattisesti ja niin tekivät myös ihmeet. Ihmisten oli kirjaimellisesti istuttava pyhäkön ulkopuolella ja katsottava kokousta television välityksellä. Niin monet ihmiset tulivat siunatuiksi että kokouksia jatkettiin toisella päivällä. Vielä sittenkin, päivä kokousten loppumisen jälkeen ihmiset soittelivat muista kaupungeista saadakseen tietää jatkammeko kokouksia.

Monia parantumisia raportoitiin
Seuraavia parantumisia raportoitiin tapahtuneen kokousten aikana: eturauhassyöpä, niveltulehdus, kuurous, lihasrappeuma, kasvaimen kuihtuminen, skolioosi, vapina, hermovaurio, välilevyn vaurioituminen, krooninen väsymys, näön parantuminen, korvien soiminen, allergioita, selkärangan vääristymiä, hammasihmeitä ja muuta. Eräs nainen parani niveltulehduksesta käsissään rukouskokoontumisessa ennen tilaisuutta ja myöhemmin kokouksen aikana hän sai kultapaikat. Toinen rouva vastaanotti neljä erilaista parantumista ruumiiseensa ensimmäisenä iltana ja palasi seuraavana iltana todistaakseen niiden todenmukaisuuden. Hän oli täysin vapaa kivusta, joka oli vaivannut häntä yli kaksikymmentä vuotta. Monet parantumisista olivat todennettavissa kolmen päivän kokouksen aikana. Muita kehotettiin hankkimaan lääkärin vahvistus.

Pastorit Henry ja Grace Falany
Hisword@sierratel.com
Sierra Faith Center www.sierrafaithcenter.org

Rakkaudella siunaten
Seppo ja Marja

SISÄLLYSLUETTELO | EDELLINEN | SEURAAVA | TULTA!-SIVUT ALKUUN

TULTA! | www.tulta.net | seppo(piste)valimaki(at)kolumbus(piste)fi