UPOTUSKASTE ON TÄRKEÄ USKON TEKO!

Kaikki elämä täällä maailmassa Jumalan yhteydessä tapahtuu USKON KAUTTA. Ilman uskoa on mahdotonta miellyttää Jumalaa, mutta uskon kautta voit vastaanottaa yliluonnollisia ratkaisuja, apua ja siunauksia Jumalalta. Valitse elää niinkuin Aabraham. Hän kuuli Jumalan puhuvan ja hän teki niin kuin Jumala hänelle sanoi. Loot ei pystynyt pelastamaan edes perhekuntaansa tuholta koska hän eli kompromisseissa antaen ihmismielen ja omien halujensa mennä Jumalan tahdon edelle. Kompromissielämä tulee varastamaan Jumalan siunaukset myös sinulta. Päätä sentähden kytkeä itsesi ehdottomuudella taivaalliseen elämään ja kirkkauteen Jumalan Sanan opetusta seuraten. Kun todella uskot Jumalaan sinä tottelet Hänen Sanaansa ja noudatat Jeesuksen opetuksia ja ohjeita elämässäsi. Tee näin ja Jumala tulee vapauttamaan siunauksensa ja Pyhän Hengen voitelunsa lisääntyvästi elämääsi.

Ap. t. 2:38-39:  Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.  Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu." 

Tämä Pietarin opetus on myös sinua varten. Tärkein päätös Jeesuksen vastaanottamisen jälkeen on ottaa upotuskaste vedessä. Tämä on sinun uskosi näyttö ja todistus. Kun uskot sen kautta Pyhän Hengen voiman laskeutuvan elämääsi ja kuolettavan lihasi, niin tämä alkaa myös tapahtua. Upotuskaste on kiistämätön todistus omalle sydämellesi, lähimmäisillesi ja myös pimeyden voimille siitä, että olet nyt Jumalan omaisuutta. Sielunvihollinen tietää, että upotuskaste katkaisee synnin, sairauden ja kuoleman vallan lihassasi ja siksi se yrittää estää uskovia sitä tekemästä. Kun olet ottanut upotuskasteen Jeesus pääsee Pyhän Hengen kautta katkaisemaan kaikki pimeyden siteet elämässäsi. Sydämen ja lihan ympärileikkaus Hengessä vapauttaa sinut Jumalan valtakunnan yliluonnolliseen elämänmuotoon.

Room. 6:3-5: Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut? Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman. Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa,

Raamattu käyttää vedessä kastamisesta ja Pyhällä Hengellä kastamisesta aina kreikankielen sanaa  'baptidzo', joka tarkoittaa 'upottaa' jopa toistuvasti. Upotuskasteen ottaminen on uskon teko, jossa uskon kautta hautaan vanhan lihasi kuolemaan yhdessä Jeesuksen kanssa. Uskon kautta nouset kasteesta uuteen elämään ylösnousemusvoimassa Jeesuksen kanssa.

Kol. 2:10-15: ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää, ja hänessä te myös olette ympärileikatut, ette käsintehdyllä ympärileikkauksella, vaan lihan ruumiin poisriisumisella, Kristuksen ympärileikkauksella: ollen haudattuina hänen kanssaan kasteessa, jossa te myös hänen kanssaan olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala, joka herätti hänet kuolleista. Ja teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja lihanne ympärileikkaamattomuuteen, teidät hän teki eläviksi yhdessä hänen kanssaan, antaen meille anteeksi kaikki rikokset, ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin. Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun. 

Kun otat upotuskasteen uskoen Jumalan Sanan opetuksen Pyhä Henki saa sinulta valtuudet alkaa toteuttaa sydämesi ympärileikkausta hengessä. Upotuskasteen ottamisen kautta olet asettanut USKOSI JUMALAN TOIMINTAAN. Jumalan työ sinussa on yliluonnollinen, etkä tule koskaan ymmärtämään sitä luonnollisella järjelläsi. Voit nähdä ja ymmärtää Jumalan valtakuntaa vain uskon kautta hengessäsi.

Upotuskaste katkaisee kaikki pimeyden siteet, jotka estäisivät sinua vastaanottamasta Pyhän Hengen täyteyttä. Raamattu osoittaa, että voit täyttyä Pyhällä Hengellä johonkin määrään asti ennen upotuskastettakin, mutta jos haluat täyden voiton, täyden siunauksen, upotuskaste on silloin sinun valintasi. Lähetyskentillä pakanakansojen keskuudessa upotuskasteen vastaanottamisen jälkeen ihmiset täyttyvät välittömästi Pyhällä Hengellä ilman. Monet vapautuvat sairauksista ja riivaajien vallasta kun he astuvat veteen ottaakseen upotuskasteen. Okkulttiset kiroukset katkeavat ja ihmiset täyttyvät ylitsevuotavasti Pyhällä Hengellä. Sukukirousten, noituuden voimien ja poppamiesten hallinta katkeaa ihmisten yltä ja riivaajat joutuvat luovuttamaan nämä ihmiset Jeesuksen kirkkauden kosketukseen.

Kun olet vastaanottanut Jeesuksen ja upotuskasteen Häneen, sinulla on oikeus odottaa täyttä Pyhän Hengen lahjaa itsellesi. Se kuuluu sinulle, sillä Isä on määrännyt sen sinulle Jeesuksessa Kristuksessa!

Jos epäilet upotuskasteen raamatullista luonnetta ja luotat vielä joihinkin muihin oppeihin, kehotamme sinua tutustumaan opetukseemme raamatullisesta kasteesta. Vaikka et epäilisikään enää, tämä opetus on sinulle erittäin hyödyllinen, sillä Suomen herätys tarvitsee sitä.