USKON VARMUUDEN SAAMINEN

Sinä voit olla uskossa ja voit olla jo monenlaisessa hengellisessä toiminnassakin mukana. Mutta kuitenkin elämässäsi on joitakin synnin alueita, jotka estävät sinua pääsemästä vapauteen ja menemästä eteenpäin. Jos epäuskosi lähde on siinä, ettet ole antanut upottaa itseäsi kasteessa Jeesuksen yhteyteen niin lue kirjeemme upotuskasteesta ja toimi sen mukaan. Hylkää kapina ja tottelemattomuus, sillä ne eivät kuulu uuden luomuksen elämään. Antaudu uudestaan Jeesukselle! Hän antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja puhdistaa sinut kaikesta vääryydestä. Kun tuomitset ja hylkäät synnin palvelemisen ja antaudut Jeesukselle Hän vuodattaa yllesi uuden voitelun ja vahvistaa henkesi! Arvottomuus, syyllisyys ja häpeä väistyvät sinusta ja sinä saat uuden uskon rohkeuden!

Jeesus täyttää sinua lisääntyvällä kirkkaudellaan. Hän on jo antanut anteeksi kaikki sinun syntisi ja kantanut kaikki sairautesi. Sinun tarvitsee vain tunnustaa ja hyljätä ne ja uskoa Jeesuksen pelastava ja vanhurskauttava voima omaksesi. Jeesus ei ole koskaan hyljännyt sinua, vaikka tunteesi olisivat sekavat ja vihollinen kiusaisi ajatusmaailmassasi. Lapsioikeutesi eivät ole muuttuneet, sillä pelastus on Jumalan teko, kiitos Hänelle. Lue seuraava kuvaus Jumalan Isän rakkaudesta sinuakin kohtaan ja anna Jeesuksen antaa sinulle uuden alun!

Luuk. 15:11-24: Vielä hän sanoi: "Eräällä miehellä oli kaksi poikaa. Ja nuorempi heistä sanoi isälleen: 'Isä, anna minulle se osa tavaroista, mikä minulle on tuleva.' Niin hän jakoi heille omaisuutensa. Eikä kulunut montakaan päivää, niin nuorempi poika kokosi kaiken omansa ja matkusti pois kaukaiseen maahan; ja siellä hän hävitti tavaransa eläen irstaasti.

Mutta kun hän oli kaikki tuhlannut, tuli kova nälkä koko siihen maahan, ja hän alkoi kärsiä puutetta. Ja hän meni ja yhtyi erääseen sen maan kansalaiseen, ja tämä lähetti hänet tiluksilleen kaitsemaan sikoja. Ja hän halusi täyttää vatsansa niillä palkohedelmillä, joita siat söivät, mutta niitäkään ei kukaan hänelle antanut. Niin hän meni itseensä ja sanoi: 'Kuinka monella minun isäni palkkalaisella on yltäkyllin leipää, mutta minä kuolen täällä nälkään!

Hän sanoi: "MINÄ NOUSEN JA MENEN ISÄNI TYKÖ ja menen isäni tykö ja sanon hänelle:' Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi enkä enää ansaitse, että minua sinun pojaksesi kutsutaan; tee minut yhdeksi palkkalaisistasi.'"

Ja hän nousi ja meni isänsä tykö. MUTTA KUN HÄN VIELÄ OLI KAUKANA, NÄKI HÄNEN ISÄNSÄ HÄNET JA ARMAHTI HÄNTÄ, juoksi häntä vastaan ja lankesi hänen kaulaansa ja suuteli häntä hellästi. Mutta poika sanoi hänelle: 'Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi enkä enää ansaitse, että minua sinun pojaksesi kutsutaan.' Silloin isä sanoi palvelijoilleen: 'Tuokaa pian parhaat vaatteet ja pukekaa hänet niihin, ja pankaa sormus hänen sormeensa ja kengät hänen jalkaansa; ja noutakaa syötetty vasikka ja teurastakaa. Ja syökäämme ja pitäkäämme iloa, sillä tämä minun poikani oli kuollut ja virkosi eloon, hän oli kadonnut ja on jälleen löytynyt.' Ja he rupesivat iloa pitämään.

  • JUMALAN RAKKAUS, ARMO JA VOIMA OVAT AINA SUUREMMAT KUIN SINUN SYNTISI.
  • JEESUS KOSKETTAA SINUA JA ARMAHTAA SINUT AINA, KUN SINÄ KÄÄNNYT HÄNEN PUOLEENSA.
  • ET VOI KULUTTAA LOPPUUN JUMALAN ARMOA, VOIT VAIN KULUTTAA OMAT VOIMASI JA KADOTTAA ELÄMÄSI SYNNIN TEILLÄ!
  • TÄLLAINEN ON JUMALAN ISÄN RAKKAUS SINUAKIN KOHTAAN!

Lausu nyt ääneen tämä lyhyt rukous:

"Jeesus, minä tunnustan, että olen poikennut Sinun tieltäsi, tuhlannut mahdollisuuksiani ja Sinun siunauksiasi. Haluan nyt täysin liittyä Sinuun, vastaanottaa Sinut täysin ehdoitta. Minä tunnustan Jeesus Sinut Pelastajanani ja Vapauttajanani. Tunnustan, että Sinä olet Jumalan Poika ja olet kuollut Golgatan ristillä minun edestäni sovittaaksesi minun syntini. Tunnustan, että  Isä Jumala on Sinut kuolleista herättänyt ja että Sinä hallitset nyt taivaallisella valtaistuimella. Anna minun syntini anteeksi, pelasta minut ja tee minun sieluni ehyeksi ja lujaksi. Haluan tästä lähtien elää ehyesti Sinun yhteydessäsi ja palvella sinua elämälläni. Uudista minut ja täytä minut Pyhällä Hengelläsi. KIITOS JEESUS!"

Kun olet lausunut tämän omalla suullasi ja sydämessäsi totta tarkoittaen, synnin valta sinun ja Jeesuksen väliltä on kukistunut. Voit tuntea olevasi Jumalan lapsi ja omistaa kaikki lapsioikeudet ja siunaukset Jeesuksen kanssaperillisenä. Usko syntisi anteeksi annetuiksi, ota vastaan uusi Pyhän Hengen täyteys ja voitelu. Jatka matkaasi iloiten ja palvele Herraa koko sydämestäsi!

1. Joh. 1:7, 9:Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. ..Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

Elä ehyellä ja nöyrällä sydämellä Jeesuksen kanssa. Usko Jumalan armo ja Jeesuksen pelastustyön siunaukset omaksesi. Jeesuksen veri on vapauttanut sinut menneisyyden taakasta. Anna anteeksi itsellesikin, sillä Jeesus on todella antanut sinulle kaikki syntisi anteeksi. Hylkää katkeruus ja anna anteeksi kaikille, jotka ovat tehneet jotain sinua vastaan. Kiitä Herraa, äläkä unhoita, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt.

Lue Jumalan sanaa, etsiydy ja pysy elävien uskovien yhteydessä. Jeesus on sinun kanssasi ja johdattaa sinua! Suuri armon virta kuljettaa sinua voittosaatossa! Mene rohkeasti eteenpäin uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Jeesus tarvitsee sinua - nopeammin kuin arvaatkaan - julistamaan Hänen ihmeellistä armoaan toisille, jotka sitä kipeästi tarvitsevat.

Fil. 3:13-14: Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin,  minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.