ANTAMINEN
6. SIUNAUKSIEN YLENPALTTINEN TULVA

Jumala Isä ja Jeesus ovat kiinnostuneempia sinun sydämestäsi kuin uskotkaan. Jumala näkee oman täydellisen suunnitelmansa sinussa ja haluaa toteuttaa sen sinun kanssasi. Sydämesi oikeudenmukaisuus ja anteliaisuus näkyy sinun käytännöllisessä elämässäsi. Sinun tekemisesi eivät ole Jumalan valtakunnan ydin, vaan sinun rakkaussuhteesi Jeesuksen ja Isän kanssa.

Jeesuksen yhteydessä sinuun rakentuu jumalallinen luonto. Jeesus kasvattaa sinua Pyhän Hengen sisäisen opetuksen ja vaikutuksen kautta. Mutta Hän kasvattaa sinua myös johtamalla sinua olosuhteisiin ja tilanteisiin, joissa sinä saat osoittaa ja koetella sydämesi ja uskosi. Jeesus johtaa sinua toistuvasti tilanteisiin, jossa Hän testaa sinua. Hän haluaa nähdä ja myös sinun tulee nähdä uskotko sinä Hänen täyttävän kaikki sinun tarpeesi.

Jeesus johtaa sinun yhteyteesi ihmisiä, joilla on niin suuria tarpeita, ettet voi niitä ratkaista. Hän johtaa sinua etsimään Hänen tahtoaan tällaisten ihmisten auttamisessa. Jokainen tällainen tilanne koettelee ja kasvattaa sinun rakkauttasi, ilmestystäsi ja uskoasi. Sinä voit koetella sisimpäsi valmiuksia antamisen alueella esimerkiksi seuraavilla kysymyksillä:

  • Oletko tuskastunut, kun sinulta pyydetään apua vai palveletko iloisella sydämellä?

  • Pelkäätkö että sinut ”ryöstetään putipuhtaaksi” kun sinulta pyydetään jotain, vai hallitseeko sisintäsi tietoisuus täydellisen yltäkylläisen Isän yhteydestä ja siunauksista?

  • Oletko ahdistunut, jos joudut luopumaan jostain hyvästä mitä sinulla on ja tulemaan toimeen vähäisemmällä?

  • Oletko valmis radikaaliin antamiseen Pyhän Hengen johdatuksessa, jotta lähimmäistäsi kiusaava demoninen puutteenalaisuuden lukko murtuu?

  • Oletko valmis palvelemaan Pyhän Hengen lahjoilla ihmisiä, joiden elämänhallinta on sinun normiesi alapuolella – vaikka heillä olisi tietoista vääryyttä elämässään?

  • Voitko luopua asumismukavuudestasi ja ottaa kurjan kulkijan huoneeseesi?

  • Onko Kelassa ja sosiaalihuollossa enemmän lähimmäisen rakkautta kuin omassa lavasäteilyssä ilakoivassa seurakunnassa?

  • Voitko luopua omista tv:n mielisarjoistasi tai saunaillastasi, kun Pyhä Henki kutsuu sinua syntisen pelastamiseen ja sairaan puolesta rukoilemiseen?

Jeesuksen omana sinä saat antaa jokaisen vajavuutesi, pelkosi, valheesi ja pimeytesi Hänen verensä alle. Sinä voit antautua Pyhän Hengen tulessa upottamiseen, jotta kaikki tunnistamasi pimeys palaa pois. Jeesus on sinun pelastuksesi elämäsi kaikilla alueilla. Siksi sinun tulee rakastaa, kunnioittaa ja palvoa Häntä. Hänen kanssaan sinä onnistut kaikessa.

1. Tim. 5:16-18: Jos jollakin uskovaisella naisella on leskiä, niin pitäköön niistä huolen, älköönkä seurakuntaa rasitettako, että se voisi pitää huolta oikeista leskistä. Vanhimpia, jotka seurakuntaa hyvin hoitavat, pidettäköön kahdenkertaisen kunnian ansainneina, varsinkin niitä, jotka sanassa ja opetuksessa työtä tekevät. Sillä Raamattu sanoo: "Älä sido puivan härän suuta", ja: "Työmies on palkkansa ansainnut".

Jumalan valtakunta on kylvämisen ja niittämisen sekä antamisen ja vastaanottamisen valtakunta. Kaiken lähde on Jumala ja me olemme vastaanottajia. Pyhän Hengen voitelun kautta Jeesus liittää meidät Isän sydämeen ja tekee meistäkin Jumalan siunausten lähteen. Jeesukseen sulautuneina me olemme osalliset Hänen luonteestaan, voitelustaan, rakkaussuhteestaan Isän kanssa sekä Hänen palvelutehtävästään.

Jumala Isä antoi pelastuksen Jeesuksessa. Jeesuksen kautta Hän antaa meille palvelutehtävät ja hengelliset virat. Jeesukseen sulautumisen kautta meillä on Pyhän Hengen ja tulen voitelu, jossa me kutsumme syntisiä pelastukseen, eheytämme särkyneitä sydämiä, parannamme sairaita, vapautamme vangittuja, päästämme sorrettuja vapaiksi ja julistamme Isän ylenpalttisia siunauksia.

Anna Jumalan valtakunnan arvomaailman lujittua sydämessäsi. Pidä korkeana tavoitteenasi pehmentyä, muuttua Jeesuksen Voidellu kaltaiseki ja luopua itsestäsi. Anna henkesi silmien ihastua uuteen taivaalliseen järjestykseen, joka vaikuttaa elämässäsi. Anna sydämesi avartua niin, että olet joka tilanteessa avoin ja herkkä jakamaan siunauksia Pyhän Hengen inspiraation mukaan!

Etsi tilaisuuksia siunata lähimmäisiäsi eri tavoin. Kuuntele Pyhän Hengen johdatusta, sillä Hän haluaa johtaa sinua Jumalan valtakunnan yltäkylläisyyteen. Siunaa Jumalaa yhä alttiimmalla ylistyksellä, palvonnalla ja antamisella. Silloin sinä alat koskettamaan taivasta ja taivas alkaa koskettaa sinua. Jumalan voitelu, ylenpalttiset siunaukset ja hyvyydet saavuttavat sinut ja murhe ja huokaus pakenevat!

Pyhän Hengen tuli puhdistaa sydämesi sellaiseen tilaan, jossa voit yhtyä äärimmäisessä rakkauden myötätunnossa antamaan Jumalan lahjoja särkyneille, köyhille, orjuutetuille, vangituille ja hyväksikäytetyille. Pyhä Henki näyttää sinulle näitä tilanteita ja johtaa sinut antamaan ja palvelemaan oikealla tavalla. Pyhän Hengen voitelussa antamiseesi ja palvelutyöhösi laskeutuu Jumalan läsnäolo ja siunaus. Jumala Isän käsi laskeutuu aina antisi päälle ja lisää ja moninkertaistaa sitä, mitä annat rakkaudestasi. Hänen kirkkautensa laskeutuu yllesi ja silloin ihmeitä alkaa tapahtua lisääntyvästi elämässäsi!

Antaminen avaa sinulle Taivasten valtakunnan elämänmuodon. On totisesti autuaampaa antaa kuin ottaa. Kylvä runsaasti niin saat korjata runsaasti. Hylkää mammonan valheet ja uskonnollinen köyhyyden ajattelu.

Isän sydämen suurin ilo on saada antaa sinullekin yltäkyllin kaikkea hyvää. Kun saat hyvää lahjaksi, kuninkaallinen laki odottaa, että annat runsaasti eteenpäin. Anna siitä mitä sinulla on sille, joka tarvitsee. Anna taloudelista tukea ja esirukousta voideltuun Jumalan valtakunnan työhön. Sen kautta tulet osalliseksi kaikesta hengellisen työn hedelmästä, johon antamisesi kohdistuu. Anna varojasi hyvää hedelmää kantavaan työhön, sillä ethän halua olla osallinen huonosta hedelmästä! Silloin elämäsi ylle laskeutuu uskomattomat siunaukset.

Jumalalle uskossa ja ilossa annettu lahja tulee monistumaan, lisääntymään ja kasvamaan yliluonnollisella tavalla. Lahja tulee siunatuksi saajan kädessä ja siunaukset moninkertaistuvat myös antajan elämässä. Tämä on Jumalan laki, joka toimii rakkauden kautta vaikuttavan uskon virrassa.

Luuk. 6:36-38: Olkaa armahtavaiset, niinkuin teidän Isänne on armahtavainen. Älkääkä tuomitko, niin ei teitäkään tuomita; älkää kadotustuomiota lausuko, niin ei teillekään kadotustuomiota lausuta. Antakaa anteeksi, niin teillekin anteeksi annetaan. Antakaa, niin teille annetaan. Hyvä mitta, sullottu, pudistettu ja kukkurainen, annetaan teidän helmaanne; sillä millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille takaisin."

Kun Jumalan palvelijat kylvävät runsaasti, Herra siunaa heidän työtään lisääntyvästi. Heidän kuulijansa oppivat tuntemaan Jumalan yltäkylläisyyden Jumalana, El Shaddaina, joka täyttää kansansa kaikki tarpeet rikkautensa mukaisesti. Kun seurakunta alkaa vastaanottaa siunauksia, sillä on yhä enemmän, mistä antaa siunatakseen muita. Sellaisessa seurakunnassa Pyhän Hengen vuodatus lisääntyy, ihmisiä tulee sinne lisää ja sen seurakunnan hengellinen työ kasvaa ja menestyy.

ANTAMINEN