HENGEN JANO
6. RAKAS JEESUS, JANOAN SINUA!

Puhu Jeesukselle kaipauksesi. Puhu ihmisille kirkkauden janosi. Anna janosi sytyttää muita samanlaiseen kirkkauden janoon, kuin sinulla on:

Rakas Jeesus, kaipaan todellista rakkautta / haluan osoittaa todellista rakkautta / tarvitsen apua. Sisimpäni kaipaa kirkkauttasi, oman elämäni tarkoitusta, sinun tarkoitusta elämälleni. Vain sinä voit antaa tämän. Minun henkeni janoaa Sinua ja Isää!

Rakas Jeesus, vihaan pimeyttä itsessäni ja ympärilläni. Tiedostan olevani tuomittu omaan vankilaani ellet Sinä ilmesty suuremmassa voimassa elämääni.

Rakas Jeesus, olen täysin kyllästynyt uskonnollisiin valheisiin ja näytelmään. Haluan löytää sinun todellisuutesi, joka täyttää henkeni, sieluni, ruumiini ja koko elämäni kaipauksen!

Rakas Jeesus, evankeliumin päämäärän "Kristus teissä, kirkkauden toivo" täytyy toteutua minussa ja tulla ilmi koko seurakunnassa. Tee minusta Sinun tulisoihtusi, joka tuo Sinun todellisuutesi ilmi tässä aikakaudessa!

Rakas Jeesus, olen valmis antautumaan sellaiseen hengelliseen janoon, joka johtaa sieluni ja elämäni arvomaailmojen, asenteiden ja tavoitteiden muuttumiseen Sinun tahtosi mukaisesti.

Rakas Jeesus, annan Pyhälle Hengelle, Sinulle ja Taivaalliselle Isälleni pysyvän asumuksen elämässäni. Annan Pyhälle Hengelle rakastavan ja lämpöisen kodin sydämessäni ja siunaan kaikkea mitä Pyhä Henki minussa tahtoo tehdä.

Rakas Jeesus, rakastan Sinun tulesi myrskytuulta. Pysähtyneisyyden ja apatian tulee väistyä. Herätä ja vapauta minut oman sieluni kuolettavasta itseeni kääntymisestä, ihmiskeskeisyydestä ja kaikesta tämän maailman ruhtinaan vankiloista.

Rakas Jeesus, rakastan jokaista tulesi ilmestymisen muotoa. Sinun kirkkautesi ilmestyminen on minun pelastukseni pimeyden orjuudesta. Sinun tulesi on henkeni ja sieluni suurin lohdutus, koska silloin Sinä vapautat, parannat, puhdistat ja muutat minua "voimasta voimaan ja kirkkaudesta kirkkauteen".

Rakas Jeesus, tee minussa kaikki se, mitä itse en voi saada aikaan. Anna minulle viisaus nähdä mikä on minun oma osuuteni Sinun kirkkautesi laskeutumisessa elämääni.

Rakas Jeesus, henkeni, sieluni, ruumiini ja koko elämäni yhtyy ilolla Sinun lakiisi, joka ilmestyy Pyhän Hengen tulessa. Koko elämäni rakastaa päästä osalliseksi Sinun puhdistavasta, uutta luovasta ja yliluonnolliseen elämään johtavasta tulestasi.

Rakas Jeesus, Pyhän Hengen maanjäristys on minulle suuri lohdutus, koska silloin Sinä ilmestyt elämääni. Sinun tuleesi sulautumisessa minä olen Sinussa ja Sinä olet minussa. Sinun kanssasi minä saan hallita elämässäsi Isän valtaistuimelta käsin.

Rakas Jeesus, ymmärrän Sinun tulessasi upottamisen ratkaisevan seurakuntasi heikkouden. Sinun tulessasi upotettu seurakunta saa Sinusta ja Sinun kanssasi viisauden, auktoriteetin ja voiman tuoda Jumalan Isän ratkaisuja ihmisten valtaviin tarpeisiin ja ongelmiin.

Rakas Jeesus, haluan antautua Sinun käyttöösi. Ota minun elämäni, upota minut tulessa ja tee minusta Sinun työtoverisi Pyhän Hengen tulessa ja voimassa!

HENGEN JANO