HENGEN VIRAT
5. PALVELUTYÖSI ALKAA JUMALAN VALTAISTUIMEN EDESTÄ

Esirukous ei ole joidenkin harvojen kutsu tai etuoikeus, vaan jokainen Jeesukseen uskova on kutsuttu siihen asemaan ja tehtävään. Pyhä Henki voitelee, varustaa ja johtaa sinua palvelutyössäsi. Sinun tarvitsee vain antautua Hänen inspiraatioonsa ja noudattaa Hänen suunnitelmaansa.

Pyhä Henki opettaa sinua ymmärtämään oikein Jumalan osuuden ja oman osuutesi. Jumala tarvitsee sinun jalkasi ottamaan yhteyttä muihin ihmisiin. Hän tarvitsee sinun äänesi puhumaan niille, joiden korvat eivät ole avautuneet vielä kuulemaan Hänen ääntään. Hän tarvitsee sinua kumppanikseen maan päällä. Täyty Pyhällä Hengellä ja tulella. Jeesus tulee vahvistamaan sinun rakkautesi, ilmestyksesi uskosi ja palvelutyösi tulellaan.

Älä aliarvioi omaa kutsumustasi, kykyjäsi ja voiteluasi. Sinulla on Pyhä Henki ja Jumalan Sana. Mitä enemmän sinä palvelet, sitä enemmän kasvat uskossa ja voitelusi lisääntyy. Sinä kuulet Pyhän Hengen äänen ja voit vastaanottaa taivaallista ilmoitusta ja toimia ainutlaatuisessa tehtävässä suoraan Jumalan ja ihmisten edessä.

Uskaltaudu olemaan riippumaton ihmisten mielipiteistä. Sitoudu Jumalan tahtoon. Poista esteitä, jotta voit käyttää enemmän aikaa Jumalan kohtaamiseen ja tehtävien vastaanottamiseen Häneltä. Varaa säännöllistä aikaa Pyhän Hengen läsnäolossa omaan esirukoukseesi. Jeesus varaa aikaa myös sinulle. Hän tulee odottamaan seuraavaa kertaa tavatakseen sinut jälleen.

Etsiydy sellaisten uskovien yhteyteen, joilla on innoitusta esirukouksen alueella. Päättäkää kokoontua yhdessä säännöllisesti niin Herra alkaa antaa erikoistehtäviä sinun ryhmäsi ominaisuuksien ja voitelun mukaan.

Esirukouksen palvelutyössä uskollisuus ratkaisee. Jos osoittaudut luottamuksen arvoiseksi, tehtäväsi laajenevat ja kasvavat. Jos olet kokenut epäonnistuneesi, Jeesus antaa sinulle anteeksi ja saat alkaa uudestaan niin kuin epäonnistumista ei olisi ollutkaan!

Pidä henkesi viritettynä ja herkkänä, niin että olet mahdollisimman paljon käytettävissä. Herra ei vaivaa sinua ongelmilla, vaan Hän kutsuu sinua mukaan tuomaan ratkaisuja ja saamaan lisää siunauksia. Jos voit palvella ilolla, Hän voi herättää sinut yölläkin rukoilemaan ratkaisuja asioihin, joita et edes tunne. Henki sinussa rukoilee ja sinä vain tiedät, että on rukoiltava. Kun läpimurto on tullut, henkesi vapautuu tehtävästä ja voit jatkaa uniasi!

Avaa sydämesi Jumalan Isän rakkaudelle ja anna Jeesuksen läsnäolon vallata elämäsi. Olet Isän poika/tytär Hänen suojeluksessaan. Nouse katsomaan asioita Jumalan valtaistuimen, rakkauden ja voiman näköalasta. Anna Jeesuksen sinussa puhua ratkaisuja taivaasta "kuolleitten luiden laaksoon". Vain tästä asemasta käsin voit toimia oikein ja palvella Jumalan valtakunnan edistymistä.

Virity Jumalan Isän sydämen rakkauteen ihmisiä ja kansoja kohtaan. Anna sydämesi murtua ja sulaa rakkauden ja armon virrassa. Anna henkesi elpyä rukoilemaan ja uskomaan suuria, ennennäkemättömiä asioita, sillä Herra on hyvä, suuri ja ihmeellinen!

Jumalan ilmestyminen tässä maailmassa on sidottu yhteistyöhön Hänen lastensa kanssa. Se on osa Hänen taivaallista suunnitelmaansa, joka ei koskaan muutu. Sinulla on Jeesuksen nimessä oikeus tallata käärmeitä, skorpioneja ja kaikkea vihollisen valtaa, eikä mikään ole sinua vahingoittava. Jeesuksen nimessä sinulla on kutsu antaa anteeksi myös vihamiehillesi ja rukoilla heidän pelastumistaan. Jeesuksen nimessä sinulla on oikeus kutsua näkymättömiä tulemaan ilmi Jumalan tahdon mukaisesti tässä maailmassa ja kaikki se tulee tapahtumaan.

Sinulla on monia tehtäviä esirukoilijana. Kaikki alkaa oman sydämesi alueista, mutta Herra vie sinut paljon laajemmille alueille. Sinulla tulee olemaan voitelu rukoilla lähimmäistesi puolesta, oman kaupunkisi ja maasi puolesta. Jos sinulla on lapsia tai työntekijöitä vastuullasi, Herra antaa sinulle erityisen esirukouksen voitelun ja auktoriteetin rukoilla Jumalan suunnitelman toteutumista myös heidän elämässään. Sinulla on myös kehotus rukoilla sinuun nähden auktoriteettiasemassa olevien puolesta (1. Tim. 2:1-3).

Profeetallisen esirukouksen alttari on rakkaussuhde Jumalaan Isään lapseuden Hengessä. Kun sydämesi puhdistuu omista haluistasi, Pyhä Henki voi laskea sisimpääsi Jumalan kaipaamia tavoitteita ja suunnitelmia. Jumala Isä avaa sydämensä sinulle, kun sinä avaat sydämesi Hänelle. Siksi sydämesi syvin rukous Hengessä on voimakkain uskon rukouksesi! Se koskettaa Jumalan Isän sydäntä ja liikuttaa Jumalan voimaa, sillä sydämesi on vastannut Jumalan kutsuun.

Room. 8:26-27: Samoin myös Henki auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niinkuin rukoilla tulisi, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla. Mutta sydänten tutkija tietää, mikä Hengen mieli on, sillä Henki rukoilee Jumalan tahdon mukaan pyhien edestä.

Palvontahetkesi on intiimi ja voimallinen kohtaaminen Jumalan kanssa yksinäisessä kammiossa. Suurimmat henkilökohtaiset läpimurtosi ja Herran kohtaamiset tulevat kahden kesken Hänen kanssaan. Sinä toimit Pyhän Hengen johdattamana, vastaanotat näyn, suunnitelman ja toimeksiannon suoraan Häneltä. Esirukouksessa Pyhä Henki valmistaa sinua myös omaa palvelutyötäsi varten samalla kun kutsut Jumalan ilmestymistä muiden ihmisten ja kansojen elämään. Yhteistyö Pyhän Hengen kanssa esirukouksessa muuttaa, opettaa ja varustaa sinua yliluonnollisella tavalla.

Kun sinä palvot Jumalaa esirukouksen voitelussa, sinä saat nähdä, kuulla, tietää ja ymmärtää uusia asioita, joita Jumala haluaa vaikuttaa sinussa, sinun vaikutusalallasi, perhekunnassasi, työpaikallasi, seurakunnassasi, harrastuksissasi, kylässäsi, kaupungissasi, maassasi ja maailman laajuisesti. Olet kaikkivaltiaan valtaistuimen edessä, jossa kaikki on mahdollista sille, joka uskoo Jumalan kanssa.

Esirukouksesi on ylistystä, kiitosta, palvontaa, anomista ja julistamista. Pyhä Henki johtaa sinut julistamaan näkyväksi kaikkea sitä, mitä Jumala ilmaisee sinulle Taivaasta. Sinä toimit ja palvelet Hengen ulottuvuudessa ja asiat, joita julistat tulevat näkyviksi myöhemmin. Sinun sydämesi saa rauhan näistä tehtävistä kun olet julistanut "näkymättömiä asioita näkyväksi". Sinä asetut kiitoksen, ylistyksen ja palvonnan keveyteen. Jeesus on toteuttava Pyhän Hengen voimalla kaiken.

HENGEN VIRAT