PELASTUS
1. OTA VASTAAN JEESUS!

Jumala Isä rakastaa sinua äärettömällä rakkaudella. Hän etsii sinua ja kutsuu sinua nyt yhteyteensä. Hän haluaa pelastaa sinut pimeyden ja kuoleman vallasta rakkautensa ja kirkkautensa yhteyteen. Hän on lähettänyt Poikansa Jeesuksen todistamaan Jumalan valtakunnasta ja lunastamaan sinutkin pimeyden vallasta rakkautensa yhteyteen.

Joh. 3:16-17: Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi katoamaton elämä - Hänen yhteydessään Pyhän Hengen kautta. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi Hänen yhteyteensä.

Jumala Isä lähetti Poikansa Jeesuksen maksamaan jokaisesta ihmisestä lunastusmaksun. Ristin kuolemansa kautta Jeesus riisui kaikki aseet, joilla pimeyden voimat voisivat vaatia sinua vangikseen ja tuhoon. Kun otat Jeesuksen vastaan, Jumala Isä vapauttaa sinut sielunvihollisen vallasta, uudestisynnyttää sinun henkesi ja ottaa sinut lapsekseen ja omaisuudekseen.

Kun otat Jeesuksen vastaan Jumalana ja antaudut Hänelle, Pyhä Henki uudestisynnyttää sinun henkesi ja liittää sinut Jeesukseen ja Isään. Jeesus käsittelee tässä hetkessä kaikki sinun syntisi, vääryytesi, sairautesi, kirouksesi ja muun pimeyden orjuuden. Jeesuksen läsnäolon kautta hengessäsi Jumala Isä katsoo sinua pyhänä ja nuhteettomana lapsenaan edessään. Jumalan uskon kautta olet liitetty Jeesukseen henkesi kautta, vaikka sielusi on vielä vanhassa elämässä.

Uudestisyntymisesi on täydellinen Jumalan lahja. Jeesuksen kautta olet päässyt ikuiseen ja yhä lisääntyvään yhteyteen Jumalan Isän kanssa. Tästä alkaa sielusi, fyysisen ruumiisi ja koko elämäsi täydellinen uudistuminen. Uudestisyntyneen henkesi kautta olet Jumalan yhteydessä Pyhän Hengen yhdyssiteen kautta. Sinun hengessäsi alkaa vaikuttaa Jumalan rakkaus, Pyhän Hengen ilmestystieto ja Jumalan usko. Pyhän Hengen voiman kautta hengessäsi Jeesus alkee koskettaa sielusi ja elämäsi alueita ja johtaa sinua yhä täydelliseemmin Hänen pelastuksensa siunauksiin.

Jeesuksen pelastustyö on yliluonnollinen ja täydellinen. Mikään pimeys ei voi sinua sitoa, kun antaudut ja liityt Häneen. Pyhä Henki johtaa sinun uutta elämääsi Jumalan yhteydessä. Hän auttaa sinua tuntemaan ja kokemaan Jumalan Isän todellisuutta, rakkkautta ja yhteyttä. Pyhän Hengen kauttta sinuun virtaa Isän rakkauden parantava voima, joka eheyttää särkyneen sydämesi ja parantaa sinun sairautesi. Pyhä Henki sulauttaa sinua yhä enemmän Jeesuksen Voidellun muotoon. Hänen kauttaan sinulle avautuu uusi kirkkauden täyttämä elämä Pyhän Hengen voimassa.

Joh. 1:12-13: Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.

Ota vastaan Jeesus Pelastajanasi ja Herranasi, niin Hän uudestisynnyttää henkesi, vuodattaa Pyhän Hengen sisimpääsi. Pyhän Hengen läsnäolo on vakuus siitä, että olet päässyt Isän yhteyteen Hänen rakkaana lapsenaan. Pyhä Henki asuu sinussa pysyvästi. Hän opettaa sinua vastaanottamaan lisää Jeesuksen pelastuksen siunauksia elämäsi kaikille alueille.

Taivaallinen Isä kutsuu sinua Pyhän Hengen kautta vastaanottamaan Jeesus Pelastajanasi. Kun vastaanotat Jeesuksen, Hän vapauttaa sinut ja puhdistaa henkesi pimeyden vallasta. Pyhän Hengen voimalla Hän tekee henkesi eläväksi yhteydessään. Jeesus tulee sinun henkeesi ja sieluusi vain oman vapaan tahtosi kautta. Sinun täytyy kutsua Hänet elämääsi. Silloin Jeesus tulee ja liittää sinut itseensä ja Jumalaan Isään Pyhän Hengen yhdyssiteellä. Jeesus tulee sisimpääsi ja pelastaa sinut, kun vapaalla tahdollasi kutsut Hänet elämääsi ja tunnustat Hänet Jumalana ja Kuninkaana elämässäsi. Pyhän Henki on jo lähestynyt ja puhunut sinulle Jeesuksen vastaanottamisesta. Sydämesi voi olla jo vakuuttunut Jeesuksesta, mutta sinun tulee oman tahtosi päätöksellä ja ääneen kutsua Jeesus elämääsi.

Room. 10:9-11: Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: ”Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään.”

Lausu nyt ääneen seuraava rukous niin Jeesus tulee sisimpääsi, uudestisynnyttää sinun henkesi ja pelastaa sinut Jumalan Isän yhteyteen:

”Rakas Jeesus, tunnustan että olen elänyt Jumalan ulkopuolella ja pimeydessä. Uskon Jeesus, että sinä olet valmistanut minulle tien Jumalan Isän yhteyteen. Rakas Jeesus, otan sinut vastaan. Tule minun sisimpääni ja pelasta minut. Antaudun Sinulle kaikilla elämäni alueilla. Uudestisynnytä minun henkeni ja anna minulle yhteys Jumalaan Isään Pyhän Henkesi kautta."
"Minä tuomitsen, hylkään ja irtisanon kaiken pimeyden elämästäni. Luovun kaikesta pimeydestä ja epäjumalien palvelemisesta. Antaudun Sinulle ja palvelen vain Sinua. Vapauta Jeesus minut pimeyden vallasta, anna kaikki syntini anteeksi ja anna minulle uusi elämä Sinun ja Isän yhteydessä."
"Rakas Jeesus, täytä minua jatkuvasti ja lisääntyvästi Pyhällä Hengelläsi ja tulellasi. Auta minut mieleni puhdistumiseen, ruumiini parantumiseen ja koko elämäni uudistumiseen. Kiitos rakas Jeesus, että Sinä teet tämän!”

Jos olet näin ottanut Jeesuksen vastaan omalla tahdollasi ja äänelläsi, Pyhä Henki on uudestisynnyttänyt sinun henkesi ja liittänyt sinut Jumalaan Isään Hänen lapsenaan. Jeesus on antanut sinun syntisi anteeksi, käsitellyt kaikki sairautesi ja muut orjuutesi. Jumala Isä on julistanut sinut oikeamieliseksi ja puhtaaksi edessään. Jeesus on tullut Pyhän Hengen kautta asumaan sydämeesi. Sydämessäsi on todistus Isän hyväksynnästä. Et välttämättä tunne suuria tunteita, mutta henkesi todistaa, että Isä on hyväksynyt sinut yhteyteensä.

Jumalan pelastava ja armahtava rakkaus (eleos) on koskettanut sinua nyt. Tästä lähtien sinä olet Hänen mielisuosionsa (karis) kohteena pysyvästi. Pelastuksesi on Jumalan teko, jossa Jeesus toimii hyväksesi. Isä uskoo sinut lapsekseen, koska Hän uskoo Poikansa pelastustyöhön yliluonnollisessa voimassaan. Et vielä voi ymmärtää tätä kaikkea, mutta Pyhä Henki on opettava sinua lisää.

Kerro tästä päätöksestäsi ihmisille, joihin koet luottamusta. Tämä on välttämätöntä ja vahvistaa sinua. Etsiydy sellaisten ihmisten yhteyteen, joilla on uskoa, Pyhän Hengen voimaa, puhtautta, sydäntä ja viisautta opettaa sinua lisää. Pyhä Henki johtaa sinua hylkäämään tuhoavat elämäntavat ja uudistamaan koko elämäsi Jeesuksen pelastustyön sisällä.

Sinun on tärkeää oppia tuntemaan lisää Jeesusta, Hänen opetuksiaan, Pyhää Henkeä ja apostolien opetuksia. Tätä opetusta sinä saat suoraan raamatusta ja Pyhän Hengen voitelemassa uskon yhteyksissä. Paras tapa aloittaa raamatun lukeminen on aloittaa Johanneksen evankeliumista. Siitä saat nopeasti uuden liiton elämän perustukset. Saat tätä opetusta suoraan raamatusta ja sellaisten ihmisten yhtyedestä, joilla on uskoa ja Pyhää Henkeä.

Olet astunut uuteen ulottuvuuteen, jonka laajuus on huikaiseva. Jumalan valtakunnan tutkimisessa ja omaksumisessa löydät elämäsi täyttymyksen jo tässä ajassa. Pyhä Henki on sinun paras ystäväsi, puolustajasi, opettajasi, neuvonantajasi ja voimasi. Kutsu elämääsi lisää Pyhää Henkeä, kiitä Herraa joka päivä pelastuksestasi. Hänen jatkuva ja rakastava mielisuosionsa on elämässäsi.Ole siunattu pelastuksesi omistamisessa ja nouse voittajana Pyhän Hengen voitelussa Jeesuksen nimessä.

PELASTUS