HENGEN JANO
4. JANOA PYHÄN HENGEN TULTA HILJAISUUDESSA

Jumala osoitti Elialle, ettei Hän ollut ulkoisessa rajumyrskyssä, ulkoisessa tulessa eikä maanjäristyksessä (1. Kun. 19: 9-18). Hän ilmestyi Elialle pienenä kutsuvana äänenä hänen sisimmässään. Jumala ei alista sinua vaan Hän tulee yliluonnollisella tavalla rinnallesi. Hän osoittaa kunnioitustaan sinulle ja odottaa sinun kunnioittavan Häntä. Jumalan hiljainen mutta täydellisen auktoriteetin ilmaiseva ääni on pelastettujen suurin lohdutus tämän maailman ajan ”maanjäristysten” keskellä.

Matt. 6:6-8: Vaan sinä, kun palvot Jumalaa ja etsit Hänen läsnäoloaan (proseukomai), mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile / Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle julkisesti. Ja kun palvotte Jumalaa j ja etsitte Hänen läsnäoloaan, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennen kuin häneltä anottekaan.

Ota vastaan uutta ilmestystä Jeesuksen kirkkauden ilmestymisestä. Ota vastaan peräänantamaton jano, koska Jumalan valo paljastaa sielusi pimeyttä ja johtaa lisääntyvään kirkkauteen. Kun Pyhän Hengen tuli lähestyy sinua, sinä saat

  • ilmestystä omasta surkeasta tilastasi ja suurista tarpeistasi ja Jeesuksen tarjoamista ratkaisuista niihin,

  • ilmestystä Pyhän Hengen tulen vaikuttamasta sisäisestä parantumisesta ja kasvuprosessista, jotka johtavat sinut ratkaisuihin sekä

  • ilmestystä ja uskoa siihen uuteen elämään, jonka Pyhän Hengen tuli avaa sinulle.

Pyhän Hengen vaikuttama hengellinen jano on henkesi johtajuutta ongelmiesi voittamiseksi ja Jeesuksen ratkaisujen ilmestymiseksi. Älä rajoita janoasi, koska Jeesuksen kautta avautuva uusi elämä on paljon rikkaampaa kuin pystyt ajattelemaan. Anna janosi kasvaa niin suureksi, että sinä murtaudut sielusi epäuskon ja muiden linnoitusten lävitse Jeesuksen syvempään kohtaamiseen.

Jokainen ihminen tarvitsee hengelliseen läpimurtoonsa tietyn määrän uskon ponnistelua ja vaivannäköä sekä sielun kipujen kohtaamista. Pyhä Henki on sinun täydellinen neuvonantajasi, opettajasi, puolustajasi, lohduttajasi ja voimasi tässä läpimurtoprosessissa. Pyhä Henki tulee vahvistamaan sinun henkesi voiman ja puhdistamaan sielusi niin, että kuoletat vanhan ihmisesi ja pukeudut uuteen ihmiseen Pyhän Hengen voimassa.

Luuk. 11:9-13: Niinpä minäkin sanon teille: anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. Ja kuka teistä on se isä, joka poikansa häneltä pyytäessä kalaa antaa hänelle kalan sijasta käärmeen, taikka joka hänen pyytäessään munaa antaa hänelle skorpionin? Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!"

Jeesus opettaa tässä tarkemmin hengen janon vaikuttaman auktoriteetin ja siitä seuraavat siunaukset. Pyhä Henki vaikuttaa sinuun janon, jonka Jeesus on valmistautunut täyttämään. Pyhä Henki antaa sinulle kuhunkin hetkeen ilmestyksen siitä, mitä sinun tulee anoa, etsiä ja kolkuttaa Pyhän Hengen tulen laskeutumiseksi. Tämä prosessi on jatkuva ja syvenevä keskustelu Pyhän Hengen kanssa. Jokainen Pyhän Hengen ohjeen kuuleminen ja noudattaminen johtaa kohti Pyhän Hengen tulessa upottamista.

Kun sinä annat Pyhän Hengen synnyttämälle janolle auktoriteetin elämässäsi, Pyhän Hengen tulessa upottamista vastustava traumaattisuus ja demonisaatio alkavat murtua elämässäsi. Sinun tulee olla peräänantamaton uskossasi ja julistuksessasi. Olet kasvamassa sellaiseen Pyhän Hengen auktoriteettiin, jossa voit sitoa sydämeltään särjettyjä, vapauttaa vangittuja, parantaa sairaita, sytyttää Pyhän Hengen ja tulen janoa sekä julistaa Jumalan Isän uutta luomistyötä janoisille ihmisille.

Jumala antaa sinulle uuden Pyhän Hengen kosketuksen ja vaikutuksen heti, kun olet antanut sielussasi tilan Pyhän Hengen haluamalle muutokselle. Hänen kosketuksensa ja uudistava työ tapahtuu sinussa yötä päivää. Hän antaa sinulle paljon kosketuksia, inspiraatiota ja voittoja. Olet kiihtyvien Jumalan siunauksien virrassa.

Viivy paljon hiljaisuudessa Pyhän Hengen läsnäolossa. Sinua ympäröi Jeesus, joka haluaa vallata sinut tulellaan. Pyhä Henki auttaa sinua suuntaamaan sisäisen ihmisesi Jeesukseen ja vastaanottamaan Häneltä. Pysy janoisena ja herkkänä Pyhän Hengen ilmoitukselle niin sinä saavutat tavoitteesi nopeasti. Isän rakkaudelle herkistyneessä tilassa sinä kuulet ja toteutat Hänen ohjeitaan. Sinä arvostat ja vastaanotat Jeesuksen ilmestymistä ja Pyhän Hengen tuli lankeaa sinuun uudestaan ja uudestaan.

HENGEN JANO
>