HENGEN JANO
3. JANOSI RATKAISEE MITÄ SINUSTA TULEE

Fyysisen ruumiisi jano pakottaa sinut etsimään jotain juotavaa. Sielusi jano johtaa sinut etsimään sitä, mitä sielusi rakastaa. Jos sielusi rakastaa maailmaa, sielusi etsii maailmasta kaipaustensa täyttymystä. Jos sielusi rakastaa Jeesusta, sinun sielusi etsii Jeesusta kaipaustensa täyttymiseksi.

Uudestisyntynyt henkesi kaipaa sulautua Jeesukseen ja Isään yhä syvemmin. Sinun hengessäsi on Jeesuksen kirkkauden kaipaus ja pimeyden torjuminen. Hengellinen läpimurtosi tapahtuu, kun henkesi vapautuu sielusi vankilasta ja nousee johtamaan sielun voimien ylitse. Hengessäsi oleva kirkkauden jano johtaa sinut läpimurtoon. Elämäsi yksi suurimpia ilmestyksiä onkin tunnistaa henkesi olemus ja hengessäsi oleva kirkkaus ja jano suurempaan Jeesuksen kirkkauteen.

Henkesi jano on todellinen elämäsi muuttava auktoriteetti. Ano lisää Pyhän Hengen voimaa henkeesi ja ano lisää janoa, joka muuttaa elämäsi! Kun Jeesus näkee henkesi ja sielusi janon Hänen ilmestymisekseen, Hän ilmestyy sinulle nopeasti ja voimallisesti.

Pyhän Hengen vaikuttamaa kirkkauden janoa hallitsevat seuraavat periaatteet:

  • Pyhä Henki kutsuu, puhuu, antaa ilmestyksen

  • Ilmestys herättää ihmisessä janon

  • Jano ja ilmestys johtavat uskossa omistamiseen

  • Jumala vastaa janoon, koska Hän on vaikuttanut janon Hänen tahtonsa tapahtumiseksi. Jumalan vanhurskaus edellyttää vastauksen antamista. Se on Hänen lakinsa

Fil. 2:13: …sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.

Pyhä Henki vaikuttaa ihmisten sydämiin halua Jumalan tahdon toteutumiseen. Pimeyden voimat vaikuttavat Jumalasta pois suuntautumista. Halu parantua on myös Jumalasta ja siksi Jumala haluaa vastata siihen. Jumala tarvitsee sinun uskon käsivartesi, johon Hän antaa parantumisen henkensä maailmasta.

Sinun tulee nähdä ja tunnistaa jokainen uusi ilmestys uuden janon sytyttävänä herätteenä. Pyhä Henki on valmis sytyttämään sinussakin niin polttavan ja peräänantamattoman janon Jeesuksen tulessa upottamiseksi, että kaikki esteesi väistyvät. Polttava kirkkauden jano johtaa suuntautumistasi ja syrjäyttää sielustasi kaikki toisarvoiset kaipaukset, pyrkimykset ja harrastukset. Jos haluat tällaisen janon, esitä kanssani seuraava anomus Jeesukselle ja Isälle:

”Rakas taivaallinen Isä Jeesuksen nimessä!

Vuodata minun henkeeni ja sieluuni peräänantamaton ja polttava tuli Jeesuksen kirkkauden ilmestymiseksi elämääni. Johda minut sellaiseen puhdistumiseen ja antautumiseen, jossa Pyhän Hengen tuli läpäisee elämäni kaikki alueet. Hylkään pimeyden ja haluan muuttua Jeesuksen Voidellun kaltaiseksi. Kiitos Jeesus, että sinä teet tämän!

Rakas Jeesus, hylkään ”vanhan ihmiseni” ja pukeudun ”uuteen ihmiseen”, joka on uudistunut Sinun kaltaiseksesi. Haluan elää Sinussa ja palvella vain Sinun kanssasi. Haluan siirtyä Pyhän Hengen hallitsemaan elämään täällä maailmassa ja myös Sinun hengellisessä maailmassasi.

Auta minua näkemään kaikki elämäni ongelmat ratkaistuina Sinussa. Auta minua omistamaan Jumalan pojan / tyttären minuus sekä siihen liittyvän aseman, oikeudet ja tehtävät.

Sytytä minua niin paljon Pyhän Hengen tulessa, että Sinun tulesi voi levitä voimakkaasti myös minusta ulospäin. Anna sellainen Pyhän Hengen ja tulen voima, jossa voin sitoa särjettyjä sydämiä, parantaa sairaita, vapauttaa vangittuja, julistaa Isän mielisuosiota ja uutta luomistyötä niille ihmisille, joita Sinä kutsut minut palvelemaan.

Johda minut sellaiseen janoon, joka leviää minusta ympäristööni. Vie minut Pyhän Hengen tulimyrskyyn, joka imee minua yhä syvemmälle ja korkeammalle Sinun kirkkaudessasi.

Anna minun nähdä Sinun kasvosi ja muuta minut Sinun kaltaiseksesi. Varusta ja voitele minut kyyhkysjoukkoon, joka tulee olemaan täyttymyksen herätyksen edelläkävijöitten ja sytyttäjien joukko.

Siirrä minut Sinun rakkautesi, tulesi ja kirkkautesi hallitsemaan valtakuntaasi. Siirrä minut sieluni hallitsemasta vankilasta ja ahtaudesta Sinun kirkkautesi hallitsemaan avaruuteen ja kaikkivaltiuteen Pyhän Hengen ilmestystiedossa ja Jumalan uskossa.”

Pyhän Hengen tulessa upottaminen siirtää sinua juuri sinulle sopivaa vauhtia kohti elämäntapaa ja todellisuutta, jota sielusi ei enää hallitse. Sinä siirryt Jeesuksen rakkauden, kirkkauden ja tulen hallitsemaan valtakuntaan. Sisäisessä ihmisessäsi tapahtuu peruuttamaton muutos. Et näe itseäsi enää luonnollisen / orvon minuuden kautta. Sinä näet itsesi Jeesuksen kirkkauteen liitettynä Jumalan rakastettuna poikana.

Pyhän Hengen tuli kytkee sinut Jeesuksen jatkuvaan ja lisääntyvään ilmestyksen virtaan. Sinua johtaa Isän rakkaus ja Pyhän Hengen ilmestystieto Jumalan uskossa. Jeesuksen tuli palaa sinussa ja on ottanut sinut valtansa. Olet siirtynyt Jumalan valtakunnan elämään, jossa sinun kaikki luonnolliset, taloudelliset, ajalliset ja iankaikkiset ongelmasi saavat ratkaisunsa! Jeesus tyydyttää sinun henkesi, sielusi ja ruumiisi tarpeet ja halajamiset hyvyydellään.

Fil. 4:19: Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa.

Jeesuksen kirkkauden kosketuksessa sinulla on kaikki elämäsi ratkaisut ja sisältö. Isä on antanut sinullekin Pyhän Hengen tulessa upottamisen lupauksen. Omista tämä lupaus, tavoittele sitä, ano, etsi ja kolkuta. Pyhä Henki johtaa sinut tulessa upottamiseen ja silloin sinulla on kaikki mitä elämäsi kaipaa.

HENGEN JANO