HENGEN JANO
2. JUMALA KUTSUU SINUA AHTAASTA PORTISTA LÄVITSE

Jumalan valtakuntaan pääsemiseksi Jeesus on antanut sinulle ylivertaisen ja kaiken ratkaisevan portin. Tämä portti on sinun janosi kohdata Jeesus, sulautua Häneen ja saavuttaa Jumalan tahto, suunnitelma ja kirkkaus elämässäsi. Jumala Isä kutsuu ja vaikuttaa Pyhässä Hengessä kaikkiin ihmisiin, jotta heissä syntyisi tietoisuus ja jano Jeesuksen vastaanottamiseksi. Pyhän Hengen tuli vaikuttaa pelastuksen jälkeen jokaisessa uudestisyntyneessä ihmisessä tietoisuutta ja janoa muuttua Jeesuksen Voidellun kaltaiseksi.

Joh. 7:37-39: Mutta lehtimajanjuhlan (sukkot) viimeisenä suurena päivänä (hosanna rabba) Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: "Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun niinkuin kirjoitukset opettavat, hänen sisimmästään on ryöppyävä / virtaava voimakkaasti elävän veden virrat." Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu.

Jumala Isä kutsuu kaikkia ihmisiä Jeesuksen opetuslapseksi. Kun sinä janoat Pyhää Henkeä, sinä olet jo vastaanottanut Hänen kutsunsa. Sinä olet antautumassa Isän rakkauteen upotettavaksi. Osa motiiviasi voi olla, että paranet sairauksistasi ja pääset eroon elämäsi muuten ratkaisemattomista ongelmista. Tämä ei ole ongelma Jumalalle, koska Hän haluaa parantaa sinua enemmän kuin itse osaat toivoa. Jumala Isä torjuu äärimmäisellä auktoriteetilla kaiken sielunvihollisen vallan ja vaikutukset, kunhan Hän vain saa uskon kanavan vaikuttaa sen sinussakin.

Sinun hengessäsi on jo Pyhän Hengen tuli ja jano. Jumala loi henkesi Taivaan tulen läsnäolossa ja siksi henkesi tunnistaa Pyhän Hengen tulen täällä maailmassa. Jeesus vastaanottamisen ja pimeyden hylkäämisen kautta henkesi vapautuu sielusi vankilasta ja nousee hallitsemaan Jeesuksen kanssa. Tämä on vastustamaton Jumalan suunnitelma kaikissa pelastetuissa. Pimeyden valta on voitettu ja Jeesus hallitsee Kuninkaana myös sinun sielusi valtaistuimella.

Luuk. 12:49: Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!

Jeesuksen tuli on jo sinun hengessäsi. Jeesus tarvitsee vain sinun sielusi yhteistyön kaiken demonisaation, traumaattisuuden ja sydämen haavojen puhdistamiseksi ja parantamiseksi. Pyhän Hengen tuli synnyttää sinuun janon tulla lisää upotetuksi Pyhän Hengen tulessa. Jeesus auttaa sinua voimallisesti. Hän haluaa sytyttää sinut tulellaan yhä lisää. Hänen suunnitelmansa sinua kohtaan ei ole mikään lepattava uskonnollinen kynttilän liekki, vaan Pyhän Hengen tulimyrsky.

Jeesuksen tuli sinun hengessäsi johtaa sielusi vapauteen kaikesta pimeydestä – traumaattisuudesta, Jumalasta vieraantumisesta, pimeyden valheista, vääristyneestä minuudesta, katkeruudesta, vihasta, kapinasta, häpeästä, hylkäämisestä, väkivallasta jne. Sinä tunnet hengessäsi selittämätöntä ja sammumatonta janoa Jeesuksen suurempaan ilmestymiseen elämässäsi. Jeesus on jo johtanut sinut sisäisen tyhjyyden tunteeseen, jota ei mikään tässä maailmassa tyydytä. Hän odottaa sinun avautumistasi ja antautumistasi. Hänen kirkkautensa tuli odottaa läpäistäkseen sinut.

Sinä saatat tuntea selittämätöntä ahdistusta ja synnin tuntoa, koska tiedostat sielussasi olevan pimeyden kuormaa. Sinä haluat päästä siitä eroon, koska se rasittaa sinua liikaa. Tämän ahdistuksen keskellä Jeesus kutsuu sinua uuteen antautumiseen, syvempään puhdistumiseen, pimeyden hylkäämiseen ja Pyhän Hengen tuleen antautumiseen. Pyhän Hengen tuli auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä ja nopeasti.

Pyhän Hengen jano ja tulessa upottaminen on jatkuva ja syvenevä hengellinen kasvuprosessi kohti Jeesuksen Voidellun muotoa. Monet vanhan ihmisesi ajatukset, tottumukset ja syntielämä tulevat yhä vastenmielisemmiksi sinulle. Pyhän Hengen tuli johtaa sinua syntien tunnustamiseen, riivaajista, traumoista ja sukukirouksista irtisanoutumiseen. Uskonnollisuus ja sielukeskeisyys tulevat sinulle äärimmäisen vastenmielisiksi. Itsekkyys, itsekeskeisyys, narsismi ja muu sellainen saa sinut voimaan pahoin. Sinä ”oksennat” ulos tämän vanhan elämän ja pukeudut uuteen Pyhän Hengen tulen puhdistamaan elämään.

Jokainen vapautuminen, parantuminen ja uudistuminen lisää Pyhän Hengen tulen janoa sinussa, koska synnin vastustava voima pienenee. Jeesuksen ja Isän rakkaus vapauttavat sinut omasta itsestäsi yhä enemmän. Sinun ei enää tarvitse etsiä elämäsi tarkoitusta omasta navastasi ja masentua. Sinä etsit nyt yhä läheisempää, palavampaa ja kirkkaampaa rakkaussuhdetta Jeesuksen ja Isän kanssa. Jumalan rakkauden kirkkaus vetää sinun uuden luomuksesi ulos vanhan ihmisen pimeydestä.

Mitä enemmän sinä koet Pyhän Hengen ja tulen kosketusta, sitä nopeampia ja ehdottomampia ratkaisuja Jeesukselle antautumiseksi sinä teet. Sinä olet kiihtyvässä Jeesuksen kirkkauden ilmestymisen prosessissa. Tämä on sinun normaali olotilasi. Pyhä Henki johtaa sinut ”kaikkeen totuuteen”, joka sinun elämässäsi tarkoittaa jatkuvaa ja kiihtyvää kasvua Jeesuksen Voidellun muotoon.

Jeesus ja Jumala Isä tavoittelevat sinua saavuttaakseen sinut kokonaan. Heidän sydämessään on valtava rakkauden hehku, joka ei saa tyydytystä pinnallisessa ja sekavassa suhteessa. Pyhän Hengen tuli johtaa sinut tähän rakkaussuhteeseen. Tulen kosketuksessa sinä kohtaat ja käsittelet sielusi ja elämäsi pimeyden ja muut esteet. Sinä antaudut Jeesukselle sydämesi palavan kaipauksen tähden. Sinun elämääsi johtava motivaatio on tulla tuntemaan Jeesusta ja Isää yhä enemmän ja yhä läheisemmin. Pyhän Hengen tuli johtaa sinut Isän äärimmäisen rakkauden myötätunnon kokemiseen ja siinä parantumiseen.

HENGEN JANO