HENGEN LAHJAT
6. JULISTA JA TOTEUTA JEESUKSEN RATKAISUJA

Uuden liiton palvelutehtävä on Jeesuksen ilosanoman julistamista ja toteuttamista Pyhän Hengen voimassa. Pyhä Henki voitelee sinut tuomaan ilmestystä, opetusta, julistusta, rohkaisua, kehotusta, näkyjä, uskon tekoja, sairaitten parantamisia ja erilaista apua tarvitseville ihmisille. Kaikki Pyhän Hengen lahjat voivat toimia sinun kauttasi. Jeesuksen opet tuoda sisimmästäsi esiin ilmestyksen hengessä, opetusta, julistusta, rohkaisua, kehotusta, näkyjä, ilmestyksiä, uskon tekoja, sairaitten parantamista, jne. Sinun kauttasi voivat vaikuttaa kaikki Pyhän Hengen lahjat. Jeesuksen opetuslapsena Hän voi kutsua, varustaa, voidella ja asettaa palvelemaan erilaisissa Pyhän Hengen viroissa.

Jeesuksella on monia ratkaisuja jokaiselle. Kun kohtaat naapurisi Isän rakkaudessa, sinun sisimpäsi virittyy oikealle aaltopituudelle. Pyhä Henki alkaa puhua ilmestystä ja ratkaisuja hänelle. Isän rakkaudessa sinä et näe ketään ongelmatapauksena. Sen sijaan sinä näet Isän tahdon ja siunaukset hänen elämänsä yllä. Sinä voit toimia tässä rakkauden pilvessä ja muuttaa ihmisten elämää kaiken aikaa.

Ilmestyksen henki voi paljastaa ihmisten pahimmat pelot ja uhkat. Yhteisessä sopimuksessa ja Pyhän Hengen voitelussa sinulla on Jumalan usko tuhota vihollisen suunnitelmat ihmisten elämässä. Sinä anot, vastaanotat ja julistat yliluonnollisia ratkaisuja Isältä. Jumalan rakkauden läsnäolo on Hänen kirkkautensa läsnäolo. Tässä pilvessä ilmestyvät suurimmat ihmeet, parantumiset ja voimateot.

Joh. 3:16-18: Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi katoamaton elämä (Jumalan Isän yhteydessä). Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

Kun kohtaat erilaisia tilanteita, katso niitä Jumalan Isän rakkaudella ja Hänen valtaistuimensa näkökulmasta. Mieti mitä siinä tilanteessa. Muista että Hänellä on auktoriteetti poistaa kaikki synnit, rikokset, kiroukset ja muu pimeys. Vastaanota ja puhu Jeesuksen armon ja totuuden sanoja, joilla on voima tuoda pelastus mihin tahansa tilanteeseen.

Jumala on luonut sinuun yksilölliset ominaisuudet, taipumukset, lahjat ja kutsumuksen. Aloita Jeesuksen palvontasi ja palvelutyösi niissä olosuhteissa missä olet nyt. Anna Pyhän Hengen muuttaa sinua Jeesuksen kaltaiseksi. Tässä prosessissa Pyhä Henki paljastaa ja aktivoi sinussa tarvittavat palvelulahjat. Etsi ja janoa suurempaa voimaa. Jeesus tulee antamaan sinulle uusia lahjoja, lisää voimaa ja vaikutusalaa. Jokainen Hengen lahja ja inspiraatio on yliluonnollinen ja ainutlaatuinen, joten älä koskaan vertaa lahjojasi toisen lahjoihin. Vain sinä kykenet palvelemaan sillä ainutlaatuisella tavalla, johon Jumala on sinut valmistanut. Nouse Hengen voimassa, sillä Jeesus on sinun kanssasi ja vie sinut eteenpäin voimasta voimaan ja kirkkaudesta kirkkauteen! Kunnia Jumalalle!

Pyhän Hengen inspiraatio lähtee Jumalan valtaistuimelta, jossa ei ole mitään rajoja. Jumala toimii vain ihmisten sydänten ja uskon kautta. Hän tietää kaikki olosuhteet ja tietää, mitä sinä ja sinun ihmisesi tarvitsevat. Hän tietää sinun kykysi ja lahjasi. Hän mukauttaa toimintansa sinun kanssasi sinun kapasiteettisi ja käytettävyytesi mukaan. Muista että suuremmat teot odottavat sinua. Anna Pyhän Hengen laajentaa mieltäsi, suunnitelmiasi, unelmiasi ja elämäntapaasi. Silloin tulet näkemään suurenmoisia asioita tapahtuvan elämässäsi.

2. Kor. 5:17-20: Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut. Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.

Tässä on sinun asemasi ja tehtäväsi. Antaudu Jeesukselle, tunnusta syntisi ja ota vastaan elämääsi täysi sovitus uskon kautta. Kutsu Pyhää Henkeä täyttämään sinua ja varustamaan sinua. Ota vastaan Jumalan Isän rakkaus itseäsi ja lähimmäistäsi kohtaan. Uskon kautta olet jo tullut täydelliseksi ja kasvu jatkuu edelleen. Keskity Jeesuksen pelastussanoman julistamiseen. Kutsu syntisiä parannukseen, julista sairaille parantumista ja vangituille vapautusta. Olet ihminen, astia ja kanava. Jeesus on täydellinen ja olet tullut osalliseksi Hänen täydellisyydestään uskon ja Hänelle antautumisen kautta.

Matt. 28:18-20: Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä aikakauden täydelliseen täyttymykseen asti."

Sinun palvelutyösi Jeesuksen suurlähettiläänä on tehdä opetuslapsia kaikista kansoista. Et ole ainoastaan kutsuttu ja voideltu parantamaan sairaita ja ajamaa ulos riivaajia. Olet kutsuttu julistamaan Jumalan valtakunnan Hyviä Uutisia, jossa Jumala muuttaa ihmiset Jeesuksen kuvan kaltaisiksi. Jeesuksen pelastustyö on tehnyt tämän mahdolliseksi. Jeesuksen veri poistaa synnit ja Pyhän Hengen tuli puhdistaa ja toteuttaa uuden luomistyön. Tässä muutosprosessissa Jumala parantaa kansastaan kaikki sairaudet, taudit ja kiroukset. Kaiken tämän Jumala tekee yhteistyössä ihmisten ja palvelijoittensa kautta.

Sinulla on tämän järjestyksen vuoksi valtava tehtävä ja suuri vastuu. Olet Jumalan valtakunnan suurlähettiläs ja Pyhän Hengen voitelu on ylläsi. Sinun antautumisesi ja voitelusi mukaan Jeesus pääsee ilmestymään kansakuntasi pelastukseksi. Itse asiassa, sinä olet tullut Taivaasta ja sen vuoksi sinulla on myös taivaallinen voitelu, palvelutyö ja tulevaisuus. Kansakunnat odottavat Jumalan lasten ilmestymistä, jotta ne saisivat kuulla ja omistaa Taivasten valtaherruuden ilosanomaa. Antaudu pyhitykseen, pyydä voimaa ja rakkautta. Usko vastaanottaneesi ja lähde liikkeelle! Herra on oleva sinun kanssasi suuressa tehtävässäsi!

HENGEN LAHJAT