HISTORIAA
18. PYHÄ HILJAISUUS UUDESSA MEKSIKOSSA

Ylistetty olkoon Herra!

Olemme juuri palanneet Uudesta Meksikosta, jossa pidimme kokoussarjan joissakin alueen seurakunnissa. Olemme kiitollisia Herralle siitä, että Hän antoi meille mahdollisuuden julistaa sanaansa useissa seurakunnissa Las Cruces'in alueella.

Haluamme jakaa kanssanne muutamia huippuhetkiä noista kokouksista ja antaa kunnian Jeesukselle siitä, mitä Hän teki siellä ja mitä Hän tulee tekemään lähitulevaisuudessa. Alamogordossa, Uudessa Meksikossa pitäessämme kokousta Iglesia Triufente -helluntaiseurakunnassa aloimme laulaa "Jeesus"-laulua ennen sanan julistamista. Heti muutaman hetken kuluttua, kun olimme alkaneet laulun, saatoimme tuntea Pyhän Hengen läsnäolon siinä paikassa sellaisella tavalla, että ihmiset alkoivat tulla alttarille. He tulivat täysin spontaanisti, mitään alttarikutsua ei ollut annettu!

Ihmiset vain tulivat kädet kohotettuna taivasta kohti ja he itkivät. Altarilla he polvistuivat syvällisessä palvonnassa. Se ei ollut vain ylistystä vaan se oli senkaltaista palvontaa, jota voit nähdä, kun ihmiset ovat valmiit antautumaan Hänelle. Sen kaltaista palvontaa, jota annamme kun todella alistumme Hänen käyttöönsä. Tätä kesti pitkän aikaa ennenkuin Pyhä Henki salli meidän julistaa sanaa.

Kokouksen jälkeen isäntäseurakuntamme pastori kertoi meille eräästä naisesta, joka oli tullut alttarille muiden joukossa. Hän itki ja ylisti täysin Jumalan läsnäolon valtaamana - eikä hän ollut ennestään kristitty! Tämä oli ensimmäinen kerta kun hän oli tullut kirkkoon! Kukaan ei ollut julistanut hänelle - Pyhä Henki teki kaiken työn! Ylistys Hänelle!

Seuraavana päivänä kun lopetin saarnani, minusta tuntui oudolta. Oli ikään kuin jotain olisi ollut vialla. Minusta tuntui kuin Pyhä Henki olisi ollut jotenkin pysäytettynä. Niinpä päätin laulaa muutaman palvontalaulun ennen alttarikutsua, mutta tuntui ettei sekään sopinut. Samassa hetkessä tunsin vahvasti, että meidän piti lopettaa laulaminen ja puhuminen ja pysyä täysin hiljaa. Sanoin seurakunnalle, että he saattoivat nostaa kätensä taivasta kohti tai polvistua , jos halusivat, mutta samalla OLLA HILJAA. Se oli uskomatonta! Muutamassa minuutissa Pyhä Henki alkoi liikkua meidän päällämme ja keskuudessamme sellaisella tavalla ...kukaan ei uskaltanut päästää sanaakaan suustaan ... ja sitten tapahtui jotain: jonkin ajan kuluttua me kaikki aloimme ylistää Häntä äänekkäästi ... noiden ihmisten suusta ja käsistä tuli mitä kauneinta ääntä ylistykseksi herrain Herralle!

Paikallinen pastori oli ollut kutsuttuna ulos hetkeksi. Hän kertoi, että kun hän palasi rakennukseen, hänestä tuntui kuin hän olisi tullut taivaaseen: paikka oli täysin äänetön Herran Hengen saattoi lähes fyysisesti tuntea liikkuvan paikassa. Se oli kuin aalto ... me saatoimme tuntea sen liikkuvan, aaltoilevan edestakaisin ja kietovan meidät lämpimään rakkauteen.

Veisi liian paljon aikaa kertoa teille kaikki yksityiskohdat ja kaikki todistukset siitä, mitä Herra teki siellä. Mutta halusimme jakaa nämä muutamat rivit kanssanne, jotta Hän saisi ylistyksen ja kunnian.

Olkaa siunattuja ja olkaa siunaukseksi!

17.11.98 Pastori J.Conrad Lampan ArgenRev@aol.com Julkaistu Global Revival News'in luvalla