HISTORIAA
4. RUANDAN KAMPANJA 2003

TUHANNET PELASTUIVAT JA TÄYTTYIVÄT PYHÄLLÄ HENGELLÄ

Ruandassa Fresh Fire tiimi keräsi omasta keskuudestaan uhrin auttaakseen Kigalin katulapsia. Ostettuaan ruokaa, FF-tiimi ajoi paikkaan, jossa nämä katulapset oleskelivat. Jo kun he olivat parkkeeraamassa autojaan, alkoi lapsia juosten tulla joka puolelta heidän luokseen, katsomaan mitä oli tekeillä. Kun aloimme purkaa ruokaa autoistamme, lähitienoon ihmiset alkoivat kysellä, ”KEITÄ NÄMÄ HYVÄT IHMISET OVAT, JOTKA OVAT TULLEET RUOKKIMAAN MEITÄ?” Se todella kosketti sydämiämme jakaessamme hedelmiä ja juotavaa sekä pientä purtavaa yli 300 katulapselle. Vasta iankaikkisuudessa voimme saada todistuksen siitä, millaisen vaikutuksen naapureihin teki meidän halumme noudattaa Jumalan sanaa ”MUISTAA LESKIÄ JA ORPOJA.”

KUUROT JA MYKÄT PARANIVAT MYRSKYSSÄ

Kun lauantai-iltana saavuimme paikalle, jossa kokoukset pidettiin, myrskypilvet alkoivat uhitella voimallisen salamoinnin ja jylinän kanssa. Tuulet yltyivät nopeasti nostattaen maasta suuria pölypilviä, jotka useasti hetkittäin sokaisivat ne, jotka eivät olleet osanneet suojautua. Yleisöjoukko alkoi hajaantua peläten yhä yltyvää myrskyä. Järkähtämättä me pysyimme paikallamme vastustaen sään vaikutusta ja aloimme vahvistaa paikalla pysyneiden uskoa todistuksilla Jumalan voimasta.

Eräs kuusikymmenvuotias nainen, joka oli käyttänyt kainalosauvoja 9 vuotta, oli kuunnellut radiosta kampanjan kokouksia. Hän oli vastaanottanut parantumisensa kuunnellessaan ja tuli kokouspaikalle kertomaan siitä. Hän käveli edestakaisin lavalla kantaen sauvojaan käsissään korkealla ilmassa ja osoitti Jumalan parantavan voiman todellisuutta.

Eräs 30-vuotias nainen oli parantunut malariasta, kun hän oli koskettanut radiota kuunnellessaan kampanjan lähetystä. Hänkin tuli paikalle ja todisti kaikkien oireiden hävinneen. Noin 20-vuotias mies oli parantunut sokeudesta kuunnellessaan radiolähetystä.

10 miestä ja 6 naista sai kuulonsa ja puhui seuraavan tunnin kuluttua. Vaikka kaikki olimme ihoa myöten läpimärkiä rankkasateen vuoksi, tiimi jatkoi edelleen rukousta ihmisten kanssa, kunnes salama iski läheisen tien poikki. Koimme tärkeäksi suojella tiimiämme, siksi vastentahtoisesti lähdimme jo melkein tyhjentyneeltä kokouspaikalta pois ja palasimme hotelliin kuivattelemaan itseämme. Tässä joitakin niistä voitoista, joita saavutimme myrskyn keskellä:

  • mies ja nainen, kumpikin 20 vuotta kuurona, parantui,
  • neljä miestä ja yksi nainen, kaikki 15 vuotta kuuroina, parantuivat sekä
  • loput olivat olleet kuuroina 10 vuotta tai vähemmän, ovat nyt parantuneet vaivastaan.

SUNNUNTAINA 4000 LISÄÄ PELASTUI - PALASTUNEIDEN KOKONAISMÄÄRÄ YLI 10500

Sunnuntai-ilta oli kampanjan viimeinen ilta, mutta samat vaikutukset jatkuivat yhä. Tuntui kuin ihmiset eivät olisi olleet valmiita lopettamaan kokoussarjaa kaikkien niiden tapahtumien jälkeen, mitä he olivat nähneet ja kuulleet. Kuinka tämä kaikki tulee vaikuttamaan Ruandan historiaan? Vasta aikojen kuluttua voimme saada tietää kaikista niistä asioista, jotka Jumala teki noiden päivien kuluessa. Tässä vielä muutamia tapauksia, jotka kirjasimme muistiin:

LEIKKAUS PERUUNTUI

Eräs nainen, jonka lonkka oli vahingoittunut, oli ollut menossa leikkaukseen, jonka kustannukset olisivat n. 1 ½ milj. franc. Hän tuli lavalle todistamaan, että Jumala oli parantanut hänet ja että hän saisi peruuttaa suunnitellun leikkauksen.

USEITA KASVAIMIA KATOSI

Saimme useita todistuksia kuinka Jumalan voiman vuodatuksen aikana kasvaimia oli vain häipynyt. Miehet, naiset ja lapset kaikki todistivat Jumalan parantavasta voimasta, kun he näyttivät yleisölle paikkaa, jossa heillä oli ollut kasvain. Jotkut haihtuneista kasvaimista olivat kasvaneet jopa 10 vuoden ajan.

26-VUOTIAS MIES, JOLLE OLI TEHTY 7 SELKÄLEIKKAUSTA, PARANI

Eräs nuori mies toi mukanaan lavalle lääkärintodistuksen siitä, että hänelle oli tehty 7 selkäleikkausta. Saatoimme selkeästi nähdä, että Jumala oli täydellisesti parantanut hänet, kun hän siinä silmiemme edessä teki spagaatin ja kykeni nostamaan jalkansa jopa päittemme yläpuolelle.

VIELÄ MONET MUUT KUUROT JA MYKÄT PARANIVAT

Ainakin 13 ihmistä todisti, että Jumala avasi heidän kuurot korvansa, kun heidän puolestaan rukoiltiin lavalla. Monet heistä olivat kuuromykkiä syntymästään lähtien ja nyt kuulevat ja opettelevat puhumaan. Lisäksi oli paljon muitakin parantumisia.

http://www.freshfire.ca/ OpenHeaven.com – IRN 13.10.2003 Fresh Fire Ministries Jeff Vosgien

HISTORIAA