LIITTOYHTEYS
6. HENKILÖKOHTAINEN SULAUTUMINEN JEESUKSEEN

Liiton yhteyden ennalleen asettaminen tapahtuu henkilökohtaisesti. Kun pelastetut sulautuvat Jeesukseen, he tulevat kykeneviksi myös sulatumaan toisiinsa yhteisen elämän ja palvelutyön toteuttamiseksi. Pyhän Hengen tuli poistaa kaiken sydänten särkymisen ja tilalle tulee Jumalan tarkoittama eheys ja yhteys.

Joh. 17:22-24: Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä – minä heissä, ja sinä minussa – että he olisivat täydellisesti yhtä, niin että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lähettänyt ja rakastanut heitä, niinkuin sinä olet minua rakastanut. Isä, minä tahdon, että missä minä olen, siellä nekin, jotka sinä olet minulle antanut, olisivat minun kanssani, että he näkisivät minun kirkkauteni, jonka sinä olet minulle antanut, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman perustamista.

Sinun täydellinen yhteytesi Jeesukseen tarkoittaa koko persoonasi sulautumista Pyhän Hengen voiteluun. Silloin Jeesus toteuttaa sinussa uuden luomistyön ja tuo esille sinustakin "lopullisen ihmisen" eli Jumalan pojan / tyttären, joka elää Isän rakkauden yhteydessä ja palvelee Pyhän Hengen voitelussa. Jeesukseen sulautuminen tarkoittaa sinunkin elämässäsi sulautumista Jeesuksen. Sinä sulaudut Jeesuksen

 • täydelliseen anteeksiantamukseen ja Jumalan yhteyteen sovittamiseen,
 • suunnitelmaan, opetuksiin, tarkoituksiin,
 • tunteisiin Isän rakkaudessa,
 • luonteeseen ja rakkaussuhteeseen Isän kanssa,
 • ilmestystietoon ja uskoon sekä
 • voiteluun, auktoriteettiin ja palvelutyöhön.

  Sinäkin tulet käymään lävitse suuren uskonpuhdistuksen ja mielen uudistuksen. Pyhä Henki nostaa sinut syntisen ihmisen reppanaminuudesta Jumalan pojan / tyttären minuuteen. Sinä nouset voittajana toteuttamaan Jeesuksen kanssa Jumalan valtakunnan ilmestymistä maailmassa.

  Koko ennalleen asettamisen suunnitelma on jo nyt valmistettu. Emme tiedä Jumalan asettamien aikakausien ilmestymistä tai niiden pituutta. Omista nyt täyttymyksen ajan suuri ilosanoma ja kaiken ennalleen asettaminen omassa suhteessasi Jeesukseen, Isään ja Pyhään Henkeen. Älä odota parempia aikoja. Nyt on pelastuksen päivä ja parhaat ajat tulla upotetuksi Pyhän Hengen tulessa.

  Aseta itsellesi ennalleen asettamisen ja täyttymyksen ajan tavoitteet. Jeesus tulee voitelemaan sinut suurella rakkaudellaan ja voimallaan, sillä Hänen suunnitelmaansa suostuminen ja sen tavoitteleminen miellyttää Häntä. Ota tavoitteeksesi seuraavanlainen elämä Pyhän Hengen tulessa ja voimassa:

  • Pyhän Hengen tuli tulee läpäisemään sinun henkesi, sielusi ja fyysisen ruumiisi sekä kaikki elämäsi alueet ja asettamaan Jumalan luomistyön ennalleen sinussa.

  • Sinun henkesi tulee liitetyksi tulessa Jeesuksen tuleen. Henkesi ja sisäinen ihmisesi sekä fyysinen ruumiisi kasvavat ja vahvistuvat uuteen voimaan ja auktoriteettiin Jeesuksen yhteydessä.

  • Uudestisyntynyt henkesi tulee johtamaan sieluasi ja sinä toteutat Jumalan suunnitelmia. Sielusi vastustus häviää ja sielu tulee palvelemaan hengen päämääriä kuuliaisesti ja ilolla.

  Henkilökohtaisen muuttumisesi aikana myös ympäristösi tulee kohtaamaan maailmanhistoriaa muuttavia tapahtumia, jotka tarvitaan Jumalan suunnitelmien täyttymiseksi tässä aikakaudessa.

  Täyttymyksen ajan herätyksessä ilmestyy ja toteutuu Jeesuksen kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Jeesuksen muoto ilmestyy pelastettujen hengessä, sielussa, ruumiissa, elämässä ja palvelutyössä Pyhän Hengen tulen kautta. Ennalleen asetetun Jumalan yhteyden kautta tuleva katoamattoman elämän virta toteuttaa Jumalan suunnitelman pelastettuja kohtaan.

  Ennalleen asettamisen aika on monien tapahtumien ketju, joka johtaa uuden Jeesuksen hallitseman aikakauden ilmestymiseen:

 • Jeesus asettaa seurakunnan / pelastettujen suhteen, yhteyden ja liiton Jumalan tarkoittamaan järjestykseen,

 • Jeesus pukee seurakunnan kirkkaudella ylösnousemusta varten

 • Jeesus tempaa seurakunnan yhteyteensä, jonka jälkeen Hän pukee seurakunnan ylösnousemusvoimaan.

 • Maailmassa alkaa antikristuksen aika, joka on viimeinen kutsu pelastumattomille ihmisille.

 • Jeesus tulee takaisin maan päälle Kirkkauden Herrana ja tuomitsee sekä hävittää sielunvihollisen joukot.

 • Jeesus toteuttaa maan päällä viimeisen tuomion, jossa Hänen valtaherruuteensa suostuvat jatkavat elämää maailmassa ja pimeyteen sitoutuneet heitetään ulos.

 • Jeesus ottaa haltuunsa Daavidin valtaistuimen ja perustaa maailman hallinnon Jerusalemiin. Jeesus tulee johtamaan Kuninkaana ylösnousemusruumiissa palvelevien pelastettujensa kanssa maailmaa.

 • Matt. 24:14: Ja tämä Jeesuksen valtaherruuden suuri ilosanoma synnin, sairauden, vammojen, demonisaation, kuoleman ja näkyvän maailman ylitse pitää saarnattaman ja demonstroitaman kaikkialla maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille ja etnisille ryhmille; ja juuri silloin / sen aikana (tote) tulee täyttymys.
  Luuk. 21:36: Valvokaa siis joka aika ja ”etsikää, anokaa ja kolkuttakaa” (anokaa = deomai) aina ja joka tilanteessa, että teidät luettaisiin arvollisiksi pääsemään pakoon kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."

  LIITON YHTEYS