PELASTUS
5. USKON VARMUUDEN SAAMINEN

Jeesus vapautti sinun henkesi pimeydestä ja uudestisynnytti sen silloin kun vastaanotit Hänet Pelastajanasi ja Kuninkaanasi. Henkesi on Jumalan yhteydessä ja vastaanottaa Häneltä katoamatonta elämää jatkuvasti. Sielusi voi kuitenkin olla hämmentynyt ja sinulla voi olla ajoittain uskon kriisejä. Tällöin sinun tarvitsee vahvistaa henkeäsi ja uskoasi ylistyksen, opetuksen ja rukouspalvelun vastaanottamisen kautta. Sinun voi olla tarpeellista tunnustaa ja irtisanoutua joistain synneistä ja epäpuhtaasta elämästä. Jeesus tulee vastaanottamaan sinut välittömästi lähelleen ja uudistamaan sinun uskosi Hänessä. Hän vahvistaa sinun henkesi, sielusi, ruumiisi ja koko elämäsi.

Jos haluat antautua Jeesukselle uudestaan, sinä voit julistaa seuraavaa:

”Rakas Jeesus, tunnustan elämäni ja uskoni sekavuuden ja harhailut. Henkeni on heikko ja sieluni on lamaantunut. Elämässäni on ongelmia, joita en kykene ratkaisemaan. Rakas Jeesus, antaudun sinulle uudestaan. Avaan nyt elämäni kaikki alueet sinulle. Tule elämääni uudestaan ja enemmän kuin koskaan. Täytä minut tuoreesti Pyhällä Hengellä ja tulella. Puhdista minut ja tee minut ehyeksi. Kiitos Jeesus täydellisestä pelastuksestasi. Aamen.”

Elämäsi lähtökohdat ovat voineet olla vaikeat. Niiden seurauksena sielussasi voi olla syviä traumoja ja demonisia sidoksia. Nämä sidokset pyrkivät pitämään sieluasi ja koko elämääsi vankilassa, vaikka henkesi on jo uudesti syntynyt. Sen tähden vietä riittävästi aikaa Pyhä Hengen läsnäolossa.

Suuntaa mielesi Jeesuksen pelastustyöhön ja omista sitä yhä syvemmin. Lue raamattua ja muita voideltuja kirjoituksia. Kuuntele julistusta, joka on täynnä Pyhää Henkeä ja uskoa. Hylkää kaikki syytökset ja itsesi tuomitsemiset. Harjoita rakkautta, anteeksiantamusta, ystävällisyyttä ja rauhaa elämässäsi. Opettele kuuntelemaan henkeäsi ja torju sielun myllerrykset. Jeesus on täydellisesti uskollinen sinulle. Hänen kanssaan sinä olet aina voittaja.

Sisäisen vapautumisen ja särkyneen sydämen eheytymisen prosessi on pitkällinen. Ole kärsivällinen ja pidä katseesi Jumalan suunnitelmass. Pyhä Henki on täydellinen opettajasi, johtajasi, puolustajasi sekä voimasi ja ilosi lähde. Liity vanhempiin uskoviin, jotka elävät ja palvelevat Pyhän Hengen voimassa sekä ymmärtävät sisäistä parantumista. Älä koe mitään häpeää, koska jokainen pelastettu on noussut eri asteisesta pimeydestä suurempaan valoon. Sinulle on valmistettu täydellinen vapaus ja kirkkaus Jeesuksessa. Nyt on sinun aikasi nousta uuteen elämään!

Jumala on rakkaus. Jumala Isä katsoo ja käsittelee pelastettuja mielisuosionsa ja rakkautensa kautta. Pyhän Hengen läsnäolossa viipymisen kautta sinä tulet tuntemaan yhä paremmin Isän sydäntä. Hänen rakkaudessaan sinä vapaudut ja paranet kaikesta elämäsi särkyneisyydestä. Jumalan parantava voima virtaa koko ajan henkeesi, sieluusi ja ruumiiseesi.

Suurin ja monimutkaisin epäuskon lähde on särkynyt sydän. Siellä on kaikki elämässä syntyneet haavat, pimeyden valheet, eksytykset, takaiskut, pettymykset, pelot ja muut demoniset sielun siteet. Me emme voi erottaa ja käsitellä niitä ennenkuin Pyhä Henki paljastaa ne tietoisuudellemme. Isän rakkaudessa me voimme kohdata nämä traumat ja vastanottaa parantuminen anteeksiantamuksen kautta. Älä pelkää mitään tilannetta. Olet jo Jeesuksen pelastuksen sisällä. Älä pelkää vaan usko ainoastaan!

Antaudu lisää Jeesukselle irtisanoutumalla kaikesta kapinasta ja tottelemattomuudesta. Anna Pyhän Hengen vahvistaa sinun henkeäsi ja uskoasi. Antaudu Pyhälle Hengelle ja anna Jeesuksen rakkauden lohduttaa sinua Hänen rakkaana poikanaan / tyttärenään. Jos huomaat eksyneesi oikealta tieltä, käänny nopeasti, usko erehdyksesi anteeksi annetuksi. Jätä taaksesi se, mikä on mennyt ja jatka matkaasi iloiten!

Jeesus täyttää sinua lisääntyvällä kirkkaudellaan. Hän on jo antanut anteeksi kaikki sinun syntisi ja kantanut kaikki sairautesi. Jeesus ei ole koskaan hyljännyt sinua, vaikka tunteesi olisivat sekavat ja vihollinen kiusaisi ajatusmaailmassasi. Jumala Isä rakastaa sinua ja hyväksyy sinut koko ajan. Sinut tarvitsee vain päästä eroon väärästä ajattelusta luonnollisessa mielessäsi. Ole vahvistettu uskossasi ja rakkaudessasi!

Jeesus ja Isä katsovat sinua Jeesuksen pelastustyön kautta. Isä näkee sinut Jeesuksen kaltaisena ja rakastaa sinua. Pyhän Hengen tuli kohdistuu vain sinussa olevaa pimeyttä vastaan ja luo sinusta uuden tulessa puhdistetun astian jaloa käyttöä varten. Jumala puhdistaa sinua sinun kutsumuksesi mukaan. Hän tietää, mitä sinussa täytyy korjata, että tulet kykeneväksi toteuttamaan sen, minkä Hän on valmistanut sinulle. Muista aina, että:

  • Jumalan rakkaus, armahtava rakkaus, mielisuosio ja voima ovat aina suuremmat kuin sinun pimeytesi, epäonnistumisesi, syyllisyytesi, pelkosi, hylkäämisesi, katkeruutesi ja vihasi.

  • Jeesus koskettaa sinua ja armahtaa sinut aina, kun sinä käännyt Hänen puoleensa – älä viivyttele, vaan käänny heti kun tiedostat harhautuneesi.

  • Et voi kuluttaa loppuun Jumalan armoa – voit vain kuluttaa omat voimasi ja kadottaa elämäsi synnin teillä!

1. Joh. 1:7, 9: Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä… Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

Elä ehyellä ja nöyrällä sydämellä Jeesuksen kanssa. Usko Jumalan armo ja Jeesuksen pelastustyön siunaukset omaksesi. Jeesuksen veri on vapauttanut sinut menneisyyden taakasta. Elä anteeksiantamuksessa ja anteeksiannettuna. Hylkää katkeruus ja anna anteeksi kaikille, jotka ovat tehneet jotain sinua vastaan. Kiitä Herraa, äläkä unhoita, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt.

Tutki Jumalan valtakunnan ilmoitusta raamatusta ja Pyhän Hengen voitelemista kirjoituksista, äänitteistä ja videoista. Etsiydy ja pysy vanhurskaudessa elävien uskovien yhteydessä. Jeesus on sinun kanssasi ja johdattaa sinua! Suuri armon virta kuljettaa sinua voittosaatossa! Mene rohkeasti eteenpäin uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Jeesus tarvitsee sinua - nopeammin kuin arvaatkaan - julistamaan Hänen ihmeellistä armoaan toisille, jotka sitä kipeästi tarvitsevat. Hän tarvitsee sinun rakkauttasi, palvontaasi ja kiintymyssuhdettasi.

Fil. 3:13-14: Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.

PELASTUS