PELASTUS
10. VAPAUTUMISEN SISÄLTÖ

Vapautuminen laajassa merkityksessä tarkoittaa hengen, sielun, ruumiin ja koko elämän vapautumista pimeyden, demonisaation, sairauden, onnettomuuksien, kirousten, köyhyyden ja muun pimeyden vallasta Jeesuksen kirkkauden yhteydessä. Jeesus vapauttaa ja pitää sinut vapaana silloin, kun liityt Häneen ja pysyt Hänessä. Jeesuksen ulkopuolella sinulla ei ole vapautta millään elämäsi alueella, vaan ainoastaan orjuus, ankeus, tuomio ja tuhoutuminen. Jeesukseen liittyminen merkitsee vapautta ja samalla Pyhä Henki muuttaa sinua Hänen persoonansa kaltaisuutta kohti.

Käsite ”vapautuminen” tai ”vapauttaminen” kattaa seuraavat osa-alueet:

  • Hengen vapautuminen / puhdistuminen sielunvihollisen orjuudesta. Tämä tapahtuu uudestisyntymisessä, jolloin tapahtuu jo monesta muusta demonisaatiosta vapautumista.

  • Sielun ja ruumiin vapautuminen Jeesuksen ja Pyhän Hengen vastaanottamista vastustavista demoneista ja kirouksista. Tällaisia orjuuksia ovat mm. epäjumalanpalvelus, noituus, pakanauskonnot, elämää hallitsevat valheen, vääryyden, väkivallan, murhan ja kuoleman demonisaatio.

  • Särkyneen sydämen eheytyminen. Tämä tarkoittaa vapautumista minuuden ja sielun syväkerroksen traumaattisuudesta ja demonisaatiosta. Tätä johtaa sukukirouksien käsittelemiseen, jotka ovat elämän vaikeimmat traumat ja ongelmien lähde. Sukukiroukset voivat päästä vaikuttamaan lapseen jo hedelmöittymisestä alkaen. sta vapautumiseen, koska elämän vaikeimmat traumat ja ongelmat saavat alkunsa jopa odotusaikana ja rakentuvat sieluun lapsuudessa.

  • Fyysisen ruumiin vapautuminen ja parantuminen. Tämä tarkoittaa vapautumista fyysisistä sairauksista ja sairauksia aikaansaavasta demonisaatiosta sielussa ja ruumiissa. Sielun puhdistaminen on edellytys syvempien vammojen ja sairauksien parantumiseksi. Syvät traumat ovat epäuskon ja demonisen painostuksen lähde. Ne täytyy käsitellä särkyneen minuuden eheytymisen prosessissa.

  • Koko ihmisen vapautuminen valheellisesta identiteetistä. Tämä tarkoittaa sisäisen ihmisen ennalleen asettamista Jumalan pojan / tyttären minuuden tuntemiseen, tietoisuuteen ja kypsyyteen sisimmässään. Minuuden parantuminen ja lisääntyvä voitelu on jatkuvasti syvenevä / kirkastuva prosessi uskon elämässä.

Jeesuksen tuoma vapaus kattaa kaikki elämän alueet. Jeesus on valmistanut sinulle vapauden syntielämästä, alkoholista, huumausaineista, kuluttavista himoista, peloista, painajaisista, noituudesta, epäonnistumisen kirouksista, katkeruudesta, masennuksesta, köyhyydestä, epäonnistumisista ja niin edelleen.

1. Joh. 1:6-9: Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta. Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

Vapautuminen alkaa hengen uudestisyntymisestä. Mutta sielu, mieli, ajatukset, tunteet, unelmat, muistikuvat ja alitajunta voivat olla vielä pitkään kiinni menneisyyden haavoittumisissa ja vääryyden siteissä. Jokaisella ihmisellä on syvää vapautumisen tarvetta, koska pimeyden voimat ovat päässeet vaikuttamaan ihmisen elämään jo lapsesta alkaen.

Vapautuminen tapahtuu Pyhän Hengen voiman vaikutuksesta, mutta siihen tarvitaan ihmisen tahdon suostuminen. Demonit voidaan ajaa helposti ulos, mutta vaikeampaa on saada ihmisen haavoittunut sielu ymmärtämään totuutta, avautumaan Jeesukselle ja hylkäämään ”vanha tuttu” orjuuttaja. Täysi antautuminen, rehellisyys ja avoimuus johtavat nopeaan vapautumiseen. Jos on tarpeen, anna jonkun voidellun uskovan palvella sinua vaikeiden siteiden alueella.

Ota vastaan anteeksiantamus ja anna anteeksi jokaiselle, joka on sinua vahingoittanut. Säilytä anteeksiantava elämäntapa niin pysyt vapaana. Kun sinulla on todistus Jumalan hyväksynnästä omaksi lapsekseen, sinun minuutesi on kestävällä pohjalla. Silloin sinulla on voima kestää uskossa, taistella synnin houkutuksia vastaan ja elää voittajana Pyhän Hengen voitelussa.

PELASTUS