PELASTUS
14. JANO KOHTI JEESUSTA ON AVAIMESI

Pyhän Hengen voitelun puute pitää uskovia ihmisten, uskonnollisuuden ja muun pimeyden orjuudessa. Uskonto tekee ihmisistä henkisesti ja hengellisesti alaikäisiä. Pyhän Hengen tulessa upottaminen muuttaa sinut Jeesus Voidellun kaltaiseksi tuna antoi esikuvan Jumalan Isän yhteyteen otetun täysi-ikäisyydestä, rakkaudesta, aikuisuudesta, auktoriteetista ja voittajan minuudesta.

Jeesus on valmistanut sinulle aseman, voitelun ja valtuudet Jumalan poikana / tyttärenä. Sinun osuutesi Hänen suunnitelmassaan on antautua ja kasvaa kutsumuksesi määrittelemiin mittoihin. Elämäsi kasvun rajat Jumalan valtakunnassa ovat uskossasi Jeesukseen. Jeesuksessa voit omistaa niin paljon kuin sinulla on uskoa. Sen vuoksi kasvata uskoasi kilvoittelemalla hyvä uskon kilvoitus!

Gal. 4:1-7: Mutta minä sanon: niin kauan kuin perillinen on alaikäinen, ei hän missään kohden eroa orjasta, vaikka hän onkin kaiken herra; vaan hän on holhoojain ja huoneenhaltijain alainen isän määräämään aikaan asti. Samoin mekin; kun olimme alaikäisiä, olimme orjuutetut maailman alkeisvoimien alle. Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen, lunastamaan lain alaiset, että me pääsisimme lapsen asemaan. Ja koska te olette lapsia, on Jumala lähettänyt meidän sydämeemme Poikansa Hengen, joka huutaa: ”Abba! Isä!” Niinpä sinä et siis enää ole orja, vaan lapsi; mutta jos olet lapsi, olet myös perillinen Jumalan kautta.

Jeesus kasvattaa sinut toimimaan yksilöllisessä voitelussa ja tehtävässä. On tilanteita, joissa sinun tulee kyetä yhteiseen taivaalliseen harmoniaan muiden kanssa, mutta sitten on tilanteita, joissa kuorolausunta ei auta. Jumalan rajattomat mahdollisuudet ovat ympärilläsi. Elämäsi kaikki potentiaali on uudessa luomuksessasi. Hylkää se mikä on vanhaa ja astu uuteen!

PELASTUS