RUKOUSELÄMÄ
6. SALAMANNOPEA VASTAANOTTAMINEN

Jumalan valtakunnan yksinkertainen mutta täydellinen voittostrategia ihmisten vapauttamiseksi pimeyden vallasta on hyvin yksinkertainen:

  • Jeesuksen veren täydellinen synnit peittävä voima kaikkia ihmisiä varten.
  • Pyhän Hengen ja tulen täydellinen pimeyden polttava voima.
  • Jumalan kirkkauden vaikuttama täydellinen uusi luomistyö ja uusi elämä Isän yhteydessä.

Jumalan valtakunnan voittostrategia on VERI, TULI ja KIRKKAUS. Kun yhdyt tähän voittostrategiaan ilolla, sinä tulet osalliseksi Jeesuksen täydellisestä voitosta. Pyhän Hengen tulessa upottaminen johtaa sinut Jeesuksen yhteyteen ja Jumalan uskoon. Sinä kuulet Pyhän Hengen julistaman elämän, uskon, ilmestyksen sanan ja omistat sen välittömästi, koska tuli on polttanut kaikki esteet sielustasi.

Se,mitä sinä kuulet ja omistat Jumalan uskossa alkaa toteutua välittömästi, Kaikki, minkä Pyhä Henki ilmaisee, on vapautettu omistettavaksi ja julistettavaksi välittömästi siinä hetkessä. Pyhän Hengen voitelussa sinulla on ilmestystieto, viisaus, auktoriteetti ja voima julistaa kaikki näkyväksi välittömästi.

Hylkää tappioelämä pimeyden varjossa. Omista uusi elämä Jeesuksen kirkkauden yhteydessä. Uudista mielesi Jumalan valtakunnan räjähtävään todellisuuteen. Sinä et tarvitse hikistä ja voimatonta rukoussuorittamista. Sinä saat astua Pyhän Hengen ja tulen vaikutukseen ja todellisiin Jeesuksen ilmestymisiin elämässäsi.

Jumalan uskossa sinä siirryt Jumalan valtaistuimen näköalaan ja auktoriteettiin. Pyhä Henki kytkee sinut Jeesuksen hallitsemaan todellisuuteen. Hän ilmoittaa sinulle sen, mitä sinun uskosi ja antautumesi pystyy vastaanottamaan.

Pyhän Hengen voitelussa sinä olet sulautunut Jeesuksen valtaherruuteen. Sinuun virtaan Hänen ilmestystietonsa ja sisäinen ihmisesi ottaa sen vastaan Jumalan uskossa. Samalla kun sinä anot Pyhän Hengen voitelussa, sinä hengessäsi näet ja omistat vastaukset. Tämä on Jumalan valtakunnan yliluonnollista elämää.

Hylkää kaikki sielun hitaus, epäilyksen terva ja lukkiutumat. Totuta sielusi Jeesuksen salamannopeaan toimintaan. Anna Pyhän Hengen tulen vapautaa sielusi synnin vastustuksesta ja epäuskon valheista.

Sinun sisäisellä ihmiselläsi on oikeus yhtyä välittömästi Jumalan lakiin, jonka Pyhä Henki ilmoittaa. Tähän tarvitset jonkin verran tottumista ja uutta ajattelua. Ole varma siitä, että Jeesus on sinun puolellasi ja haluaa antaa sinulle kaiken tarvitsemasi ja enemmänkin niin nopeasti kuin mahdollista.

RUKOUSELÄMÄ