RUKOUSELÄMÄ
7. SOPIMUKSESSA ANOMINEN

Jumala Isä on kytkenyt erityisen siunauksen rakkauden yhteyteen, sillä se on Hänen sydämensä palavin kaipaus. Hän haluaa kaikki ihmiset rakkautensa yhteyteen. Hän haluaa, että kaikki ihmiset eläisivät Hänen rakkautensa voitelemassa yhteydessä keskenään.

Jos haluat päästä erityisiin siunausten vastaanottamiseen, sinä tavoittelet herkkää ja sopusointuista rakkauden yhteyttä kaikkien ihmisten kanssa. Pyhä Henki auttaa sinua voimakkaasti tämän onnistumiseksi. Hän puhdistaa sinun sydämesi kaikeasta vihasta ja kylmyydestä. Hän täyttää sydämesi Isän rakkaudella.

Jeesus antoi yhden suurimmista lupauksistaan koskien Isältä anomista rakkauden yhteydessä. Tämä tarkoittaa anomista syvässä sopusoinnussa, joka on verrattavissa sinfoniaan. Seuraavassa raamatun jakeessa on alkutekstin sana "sumfoneo", joka on käännetty "sopia yhdessä". Tämä sana tarkoittaa paljon enemmän sillä "sinfonia" yhteydessä anomisessa ei ole mitään riitasointuja tai jonkin mielipiteen ylivaltaa. Se on äärimmäisen herkkää ja sopusointuista anomista. Kaikki sopimuksen osapuolet anovat yhteisessä uskossa ja yhteisen tavoitteen mukaan Jeesuksen nimessä. Silloin Isä antaa sen heille.

Matt. 18:19-20: Vielä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä sopii – RAKKAUDEN, ILMESTYKSEN JA USKON SINFONIASSA – mistä asiasta tahansa, mitä anoisivat, niin se tulee heille Isältäni, joka on taivaissa. Sillä missä kaksi tai kolme on kokoontunut nimessäni, siinä olen heidän keskellänsä."

Sinä voit aina saavuttaa sopimuskumppanisi kanssa tämän rakkauden hallitseman "sinfonia" anomisen yhteyden, koska Jeesus on sinun ja kumppanisi kanssa. Hän on läsnä tuodakseen rauhan, puhdistumisen, anteeksiantamuksen ja täyden rakkauden yhteyden siihen tilanteeseen.

Jeesuksen nimessä tapahtuva kokoontuminen tarkoittaa:

  • antautua ja yhtyä Hänen opetuksiinsa ja suunnitelmaansa
  • sulautua Pyhän Hengen voiteluun
  • anoa Pyhän Hengen voitelussa ja Jumalan uskossa
  • elää täydessä anteeksiantamuksessa
  • julistaa näkyväksi Jumalan uskossa sen, minkä Pyhä Henki on näyttänyt

Pyhän Hengen voitelu lasketuutuu silloin, kun sydämet sulautuvat Jeesuksen rakkauteen, Pyhän Hengen ilmestystietoon ja Jumalan uskoon. Jumalan valtakunnan auktoriteetti tulee sovitetun ja häiriöttömän yhteyden ylle, jossa ei demoninen häirintä on poistettu. Psalmi 133 ilmaisee, kuinka Jumala itse asiassa käskee siunauksia rakkauden hallitsemaan sopusointuiseen yhteyteen:

Ps. 133:1-3: Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset sovussa asuvat! Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, jota tiukkuu partaan - Aaronin partaan, jota tiukkuu hänen viittansa liepeille. Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra käskenyt / määrännyt / säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi.

Sinäkin voit saavuttaa sellaisen rakkauden hallitseman elämän ja yhteyden ihmisten kanssa, että Jumala käskee siunauksia siihen yhteyteen. Jumalaa Isää miellyttää rakkauden yhteys niin paljon, että Hän määrää sellaiseen yhteyteen siunauksia, joita ei ole anottukaan.

Rakkauden yhteyden siunaukset ovat erityisesti määrätyt avioliittoon. Jeesus sanoi, että näiden siunauksien omistamiseen tarvitaan vain kaksi tai kolme. Tämä todistaa meille sen, ettei massarukouksilla ole samaa voimaa, koska harvoin on mahdollista saada suurempi joukko "sinfonia" yhteyteen.

Sinulla on myös mahdollisuus asettua "sinfonia" yhteyteen Pyhän Hengen kanssa "salaisessa paikassa". Pyhän Hengen kanssa ja johtamana sinä yhdyt sinfoniassa Jeesuksen uskoon. Silloin sinä saat välittömästi vastaanottaa kaiken, minkä uskossa omistat ja julistaa sen toteutumaan tässä maailmassa - Pyhän Hengen ja tulen voitelussa.

Sinun "salainen paikkasi" on fyysinen, henkinen ja hengellinen tila, jossa sinulla on rauha kohdata kahden kesken Jeesusta. "Salaisessa paikassa" sinä puhut Jeesukselle, Hän puhuu sinulle ja voitelee sinut uudella voimalla ja suunnitelmilla.

"Salaisessa paikassa" sinä saat rakentaa syvintä ja herkintä rakkaussuhdetta Jeesuksen kanssa. Sinä saat rakastaa Jeesusta niin paljon, että anot Hänen unelmiaan tulemaan sinun unelmiksesi. Rakkauden sinfoniassa sinä anot että Jeesus antaa omia unelmiaan sinun elämääsi. Kun astut tähän, sinun maljasi tulee olemaan ylitse vuotava siunauksista!

Rakkauden hallitseman "sinfonia" yhteyden Jeesuksen kanssa tulee tulla niin kallisarvoiseksi sinulle, ettet salli minkään riidan tai väännön turmella sitä. Sinun tulee aina etsiä anteeksiantamus, rakkauden täyttämä sydän Jumalan ja ihmisten välille. Tämän sinä saavutat Pyhän Hengen tulessa upottamisessa.

Tulkoon "salaisessa paikassa" viipymisestä tulee sinun elämäsi tärkein tavoite. Jeesus antoi tähänkin portin, jonka kautta sinä astut tähän kirkkauden hallitsemaan "sinfonia" yhteyteen: "Anokaa niin teille annetaan, etsikää niin te löydätte, kolkuttakaa, niin teille avataan!" Kärsivällisyys tässäkin harjoituksessa tuottaa täydellisen teon.

Joh. 15:7-9: Jos te pysytte minussa ja minun suunnitelmani / sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni. Niinkuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani.

Jeesus vetää sinua ”salaiseen paikkaan” Isän sydämelle Hänen kanssaan. Hän haluaa johtaa sinut Isän sydämen täydelliseen turvapaikkaan Pyhän Hengen tulessa. Jeesus ja Isä kaipaavat kohdata sinua "salaisessa paikassa" enemmän kuin uskotkaan. Pyhän Hengen tuli houkuttelee sinua ja vie sinut nopeasti tähän paikkaan. "Salaisessa paikassa" Isän rakkaus ympäröi sinut, eheyttää, parantaa ja vahvistaa sinut. Hän vuodattaa sisimpääsi yliluonnollista ilmestystietoaan, vahvistaa Jumalan uskon sinussa ja täyttää sinua kirkkaudellaan.

RUKOUSELÄMÄ